28 / 03 / 2024

Aktaş Gurup İnşaat kimin

Aktaş Gurup İnşaat kimin

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Aktaş ve Roushin Khourshid ortaklığıyla kuruldu.

İstanbul Atapark Bahçelievler satışta! Tapu hemen teslim! 

İstanbul'da Aktaşlar İnşaat ve DHC İnşaat tarafından hayata geçirilen "Atapark Bahçelievler" projesinde satışlar devam ediyor.

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Gürbüz Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaş Şömine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Şömine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Enver Oluk  ve Haci Tamer Durhan tarafından kuruldu.

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaş Holding, İMSİAD üyelerini ağırladı!

Aktaş Holding, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerini Bursa’daki fabrikalarında ağırladı....

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Aktaş ve Roushin Khourshid ortaklığıyla kuruldu.

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Tuncay tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Akdaşli tarafından kuruldu. 

Aktaş Gurup İnşaat kimin Haberi

Aktaş Gurup İnşaat kimin

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Aktaş ve Roushin Khourshid ortaklığıyla kuruldu.

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: A - İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. B - Her türlü arazi, arsa, daire,...