19 / 04 / 2024

Akteknik İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi

Akteknik İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi

Akteknik İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi Mustafa Tombul tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz tarihinde kuruldu.

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Günday tarafından kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demircan tarafından kuruldu.

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Cingözce tarafından kuruldu.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat İskele Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Dönmez tarafından kuruldu.

Yapkon Mühendislik İnşaat İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapkon Mühendislik İnşaat İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Levent tarafından kuruldu.

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Yurdakul ve Muhammet Yurdakul ortaklığında kuruldu.

İzmir'de konut imarlı 4 arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın! 

İzmir ili Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karaburun ilçesi, Merkez, İskele ve Çatalkaya mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve satışla ilgili tüm detayları...

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmetullah Levent tarafından kuruldu.

Akteknik İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi Haberi

Akteknik İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi


Akteknik İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz tarihinde Mustafa Tombul tarafından kuruldu.



Akteknik İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri okul inşaatı, eğitim...