23 / 04 / 2024

aküntaş teras antakya evleri

aküntaş teras antakya evleri

Antakya Teras Evler'de fiyatlar 169 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamındaki konutlara banka kredisi ile sahip olunabiliyor

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Şeker tarafından kuruldu.

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altıntaç tarafından kuruldu.

Valide Han'a kaçak yapı kurup işlettiler!

Mahmutpaşa’da bulunan Valide Han’ın terasındaki kaçak yapıda boğaz manzaralı fotoğraf çektiren turistlerden 100 ile 1000 lira arası para alan Hakan Erbak "Kaçak bir iş yapmıyoruz" diye konuştu. Fatih Belediyesi ise kaçak yapının 5 defa mühürlendiğini ancak mührün kırıldığını belirtti...

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

Uzungöl'e seyir terası yapım işi ihale edilecek!

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, "Göle hakim bir alanda 2017 yılı için çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama seyir terasının projesi onaylandı ve yapım işinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek" dedi.

Altıntaş Akıllı Ev Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Akıllı Ev Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Altınbaş tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bölgedeki hizmet, proje, yatırım ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm projesinin Antakya'nın yüz akı olacağını söyledi.

İzmit'te kaçak yapılaşmaya izin yok!

İzmit Belediyesi’nden kaçak yapılaşmaya izin yok. Belsa Plaza İş Merkezi’nin teras katında kaçak olarak yapılan bir yapı, İzmit Belediyesi tarafından yıktırıldı.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Yurtları açıldı!

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"a ziyarette bulundu.

aküntaş teras antakya evleri Haberi

aküntaş teras antakya evleri

Antakya'da Aküntaş İnşaat tarafından 14 bin 370 metrekarelik alanda hayata geçirilen Teras Antakya 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden meydana geliyor.


Teras Antakya Evleri'nde;

2 oda 1 salon daireler 169 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 199 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler ise 269 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Aküntaş Teras Antakya Evleri'nde; 2 oda 1 salon daireler 128 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 155 ila 165 metrekare arasında, 4 oda 1 salon daireler ise 185 metrekare alana sahip. Projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor.


Antakya Teras Evler'in ortak kullanım alanları arasında; fitness salonu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, sauna, kapalı yüzme havuzu, yer altı kuaförü, market, süs havuzlarıve bayan kuaförü bulunuyor.


0326...