29 / 03 / 2024

AKVPH İnşaat Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi

AKVPH İnşaat Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi

AKVPH İnşaat Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos tarihinde Sarıyer, Maslak, Büyükdere Caddesi, Meydan Sokak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile KEY Quantum International B.V. tarafından kuruldu.

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Clb Proje İnşaat Danışmanlık Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Nuri Çelebi ve  Aslıhan Çelebi Altay tarafından kuruldu.

Althanisahin İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Althanisahin İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Kartal’da 200 bin sermaye bedeli  ile Hasan Orçun Şahin tarafından kuruldu.

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Kafkas Şengül, Emre Mercan ve Selim Mercan tarafından kuruldu.

Ftr Group İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftr Group İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayrancı tarafından kuruldu.

Erbil Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbil Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şimşek tarafından kuruldu.

Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Doğan tarafından kuruldu.

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hızır tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Feras Ajmad Alı tarafından kuruldu.

Net İnşaat Danışmanlık'tan Model Sanayi Merkezi Kapaklı Merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik, Model Sanayi Merkezi Kapaklı projesini hayata geçiriyor.

Myt Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myt Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yavuz tarafından kuruldu.

AKVPH İnşaat Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Haberi

AKVPH İnşaat Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi

AKVPH İnşaat Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu. 


AKVPH İnşaat Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-Yurt içinde ve yurt dışında inşaat, iç dış dekorasyon, şehircilik, mühendislik, projelendirme, planlama danışmanlık ve müteahhitlik faaliyetlerinde bulunmak ve bu tür hizmetler vermek, yapılaşma ve yerleşme yerleri ile inşa edilecek resmi ve özel bütün yapılar için avam proje, tatbikat projesi, kesin proje, nazım planda dâhil olmak üzere her çeşit mimarlık ve mühendislik projeleri yapmak, ihale dosyaları evraklarını betonarme statik,elektrik, mekanik, tesisat, kalorifer, havalandırma, ısıtma, soğutma projeleri ile yol, meydan, çevre düzenleme, yeşil saha, otopark, kent mobilyaları, metraj ve keşif projeleri hazırlamak, inşaat ve taahhüt işleri yapmak ve bu konularda danışmanlık hizmetleri vermek yukarıdaki faaliyet ve hizmetleri başkalarına yaptırmak,...