25 / 04 / 2024

akyapı eşbah Metro 34

akyapı eşbah Metro 34

Prestijli kat holleri, kapalı otopark, geniş alanlı açık otopark gibi ortak kullanım alanlarına sahip Metro 34 projesine hemen taşınılabiliyor. Son ofislerin satışta olduğu projede metrekare birim fiyatları 5 bin 400 TL'den başlıyor.

Metro 34: Kazanmanın tam yeri, tam zamanı!

Ofis alanları oldukça verimli olan Metro 34'te otopark ve diğer teknik alanlar brüt m2 alanına dahil edilmedi. Projede aidatların çok makul seviyede olması ise sizlere büyük avantaj sunuyor.

Metro 34’te 24 ay taksit ve 0 faizle!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Bahçe Bahçeşehir'de 1+1'ler 5 milyon TL'ye! 48 ay vade fırsatıyla!

Ön satış sürecinin devam ettiği Bahçe Bahçeşehir projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon TL'den başlıyor.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları'nda 1+1'ler 8 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 0.69 faiz, 15 yıl vade fırsatı!

Limonlu Bahçe Konakları, Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projede 1+1'ler 8 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Akyapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Akyapı Limonlu Bahçe Konakları projesini görücüye çıkardı. 2 yeni proje daha hayata geçirecek olan Akyapı, 1 milyar 750 milyon liralık yatırım yapacak.

akyapı eşbah Metro 34 Haberi

akyapı eşbah Metro 34

Metro 34 hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 A+ ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.


17 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığının imzası bulunuyor. Ofis büyüklüklerinin 120 ile 900 metrekare arasında farklılık gösteren projede 80 adet ofis alanı mevcut. 

Metro 34 projesi lokasyon olarak; TEM Otoyolunun kuzeyinde, tarihi yarımada'ya 15 kilometre, Atatürk Havalimanı, yapım süreçleri devam eden 3. Köprü bağlantı yolu, 3. Havalimanına ve Kanal İstanbul projesine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Yüksek katlarda SON 20 adet A+ ofisin satışa sunulduğu Metro 34 projesinde, 5400 TL/m2 ‘den başlayan fiyatlarla, 24 aya kadar vadeledirilebilen,...