23 / 04 / 2024

Akyazı Stadı açıldı mı

Akyazı Stadı açıldı mı

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Stadı 2015-2016 sezonunda açılacak!

Trabzon Akyazı'da yapımı devam eden stadyumda çalışmaların ilerlediğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Trabzonsporumuz Ağustos 2015'te başlayacak olan sezonun açılışını Akyazı'daki stadyumda yapacak" dedi.

Senegal Stadı açıldı!

Senegal'de Türk şirketinin hayata geçirdiği 50 bin kişilik Senegal Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Tottenham Hotspur Stadium açıldı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri açıldı.

Eryaman Stadı açıldı!

Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapılarını açtı.

Kocaeli Stadı açıldı!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup'ta yapılan Kocaelispor-Fatsa Belediyespor maçıyla kapılarını açtı

Muğla Ula Bölge Stadı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabörtlen Mahallesi’ne inşa edilen ve FIFA standartlarında olan bölge stadı hizmete açıldı.

Akyazı Stadı açıldı mı Haberi

Akyazı Stadı açıldı mı


40 bin 461 koltuk kapasiteli dev stadyum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.


Trabzonspor'un bundan sonraki maçlarını oynayacağı spor kompleksinin resmi protokol açılışı bugün 18.30'da yapılacak. Trabzon şehir merkezindeki Akyazı mevkisindeki denizin dolgu alanının tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013'te temeli atılan ve geçen sürede bütün çalışmaları sona eren tesisin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla açılacak. Toplam 6 bin 500 ton çelik kullanılan çatının çevre dostu olarak kendini temizleme ve hava kirliliğini giderme özelliği ise dikkati çekiyor.


STADIN ADINI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

"Akıllı çatı" olarak bilinen smart roof sistemi kullanılan stat, bu özelliğiyle dünyada beşinci, Türkiye'de ise bir ilk olarak tarihe geçecek. Kapasitesi 41 bin 461 olan statta, 2 bin 954 VIP, 196 protokol, 282 basın ve...