29 / 03 / 2024

Akyurt Yaşayan Köy projesi

Akyurt Yaşayan Köy projesi

Ankara Akyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hazırladığı, Akyurt Belediyesi ve Ankara Kalkınma Ajansı'nın destek verdiği "Yaşayan Köy Projesi" tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlara tazminat mı verilecek? 3 kat arttı…

Artan kira bedelleri sebebi ile büyükşehirlerde yaşayan memurların son yıllarda farklı şehirlere göç talebinde patlama yaşandı. Durum böyle olunca da vatandaşların ve sendikaların birbirinden farklı talepleri bulunmakta. İşte detaylar…

Filistin El-Meyte'de yaşayan bedeviler İsrail'in yıkım tehditlerine karşı direniyor!

Batı Şeria’nın doğusunda yer alan ve işgal altında bulunan 35 Filistinlinin yaşadığı El-Meyte köyü, İsrail’in yıkım ve zorunlu göç tehdidine karşı direniyor. 

Avcılar'da yaşayan vatandaşların yıkım korkusu! 

Avcılar'da kentsel dönüşüm ile yıkılan binanın yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşlar, sallandıklarını dile getirerek dışarı çıktı. Korku içerisinde olduklarını söyleyen vatandaşlar belediyeye şikayette bulundu. 

Akşehir Gölü’nün kıyısındaki taşınmazlara yönelik düzenleme!

AKP’nin Meclis’e sunduğu 12 maddelik “torba teklif” köylülerin 70 yıl sonra mağdur olmasına neden oldu. Rayiç bedel üzerinden satışı yapılan arazilerde yaşayan köylü, evlerini boşalttı. 

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Elazığ'da yıkık evde yaşayan kadın için konut inşa edilecek!

Elazığ'da bir bölümü yıkılan toprak evde yalnız yaşayan Sultan İla için yeni konut inşa edilecek. Elazığ kaymakamı ve hayırseverler konut için destekte bulunacaklar.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

İhsan Çulhalık: Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların ilgisi daha da artacak!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Türkiye İstatistik Kurumu ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Çulhalık, "Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların ilgisi daha da artacak" dedi...

İnşaat sektörünün yaşayan en büyük zihinleri!

“Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” başlıklı listesi oluşturuldu. İşte inşaat sektörünün içerisinde yer almış isimler...

Akyurt Yaşayan Köy projesi Haberi

Akyurt Yaşayan Köy projesi

Akyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hazırladığı, Akyurt Belediyesi, Ankara Kalkınma Ajansı, Akyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Safari Atçılık Doğa Gezginleri Derneği’nin destek verdiği Başkent’in Kuzey Bahçesi “Yaşayan Köy Projesi” tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Projenin tanıtımında konuşan Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş “Büyüyen, gelişen, cazibe merkezi olan Akyurt’ta “Yaşayan Köy Projesi” Ankara Kalkınma Ajansı ve diğer kuruluşlarla birlikte başladığımız bir proje. Akyurt Belediyesi olarak ilklere imza atan bir belediyeyiz. Özellikle son yıllarda fiziksel gelişimimizin yanında sosyal projeler de üretiyoruz. Projeyi ortaya çıkaran Akyurt Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğümüz ile destek veren tüm kuruluşlara teşekkür ediyorum.”...