23 / 04 / 2024

Akzirve Gayrimenkul Zeytinburnu projesi son durum

Akzirve Gayrimenkul Zeytinburnu projesi son durum

Akzirve Gayrimenkul, Sözcü Gazetesi’nde 5 Haziran 2018 tarihinde “Ruhsat Gitti, Yapı Paydos” başlığıyla yer alan habere istinaden basın açıklaması yaptı... 

Strada Bahçeşehir'de 36 ay vadeyle!

Strada Bahçeşehir projesinden 36 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. İlk etabın teslimlerinin hemen yapıldığı proje Akzirve Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Topkapı 29 ön satışta!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+1'den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Zeytinburnu'nda 8.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi  Mahallesi, 494 pafta, 3042 ada ve 8 parselde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Atakule GYO Zeytinburnu parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 parseller için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Bahçeşehir Strada'da yüzde 25 indirim!

Akzirve Gayrimenkul'ün Bahçeşehir'de yükselen Strada projesinde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 faiz oranlı kampanya düzenlendi. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Akzirve Topkapı projesi Eylül'de satışta!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı projesinde satışlar Eylül ayı içerisinde başlayacak.

Akzirve Gayrimenkul Zeytinburnu projesi son durum Haberi

Akzirve Gayrimenkul Zeytinburnu projesi son durum

İstanbul 3. İdare Mahkemesinde 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ve bu plana dayanılarak alınan yapı ruhsatlarına karşı açılan davalar kapsamında, Akzirve’nin Zeytinburnu Ambarlar’da geliştirdiği ve lansman hazırlıklarını sürdürdüğü projenin yapı ruhsatının iptal edildiğine dair yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Mahkeme, yapılan plan değişikliğinin yalnızca 5, 11 ve 26 no’lu plan notları yönünden iptaline karar vermiştir. Bu plan notlarına göre;

* 5 no’lu plan notu “uygulamanın avan projeye göre yapılacağına” ilişkin hükümdür. Diğer taraftan yapı ruhsatları avan projeye göre değil, mimari kesin ve uygulama projelerine mimari, statik, elektrik, mekanik gibi kesin projelere ve uygulama projelerine göre verilmiştir. Bu plan notu Akzirve’nin Zeytinburnu Ambarlar projesinin yapı ruhsatlarını hiçbir şekilde etkilememektedir.

* 11 no’lu plan notu “iskân edilen bodrum katlar emsale dahil değildir” şeklindeki hükümdür....