18 / 04 / 2024

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Aslantaş Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslantaş Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Apuhan tarafından kuruldu.

Bakanlık harekete geçti! Marketler ceza yağmuruna tutuldu! Şikayetler akıl alır gibi değil! İşte detaylar!

Fahiş fiyatlardan sonra marketlerin reklamları yakın merceğe alındı. Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu, aldatıcı reklamlara ceza kesti. İşte detaylar!

MTB Grup Metal Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTB Grup Metal Alüminyum Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bulut tarafından kuruldu. 

TS Petroleum Petrol Ürünleri Doğal Gaz Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

TS Petroleum Petrol Ürünleri Doğal Gaz Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Musayev tarafından kuruldu. 

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efece Yapı Kimyasalları Alüminyum Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Efece Yapı Kimyasalları Alüminyum Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Cihan Uzuner imzasıyla kuruldu.

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Alöz İnşaat Elektrik Elektronik Metal Nakliye Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alöz İnşaat Elektrik Elektronik Metal Nakliye Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali Özkan imzasıyla kuruldu.

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün A Ali Hasan Musafer, Aç Allah Nasser Suhail Hageb, F. Ahmed Abdo Al Wesabı ve Abdulkadır Said imzasıyla kuruldu.

Alır Elektrik İnşaat Hırdavat Ve Aydınlatma Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alır Elektrik İnşaat Hırdavat Ve Aydınlatma Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ömür Gemicioğlu imzasıyla kuruldu.

On Cephe Alüminyum Doğrama İnşaat Yol Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

On Cephe Alüminyum Doğrama İnşaat Yol Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Burhan Arslan imzasıyla kuruldu.

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Nerede Haberi

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Nerede


Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında kuruldu. 


Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları...