29 / 03 / 2024

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Bozal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tayfun Toprak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Al Anees Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Al Anees Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Salahuddın Dawood tarafından kuruldu.

Kıbrıs'ta Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi oluşturuluyor!

Kıbrıs'ta Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği tarafından yürütülen "Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi" oluşturuluyor. Strateji metni hazırlanmasına yönelik çalışmaların ilk günü tamamlandı.

Katarist Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Katarist Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün G. Khalıfa G Al-Kubaısı imzasıyla kuruldu.

Al Emin Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Al Emin Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Mohammed Saeed Zıyad S Alzaım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Bozal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tayfun Toprak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme tahvil faizini açıkladı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım AŞ., 75.000.000TL nominal tutarındaki tahvilin 07.04.2016 tarihli kupon faizi %3,90 olarak belirlendiğini KAP'a bildirdi.

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Selahattin Aysel tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi 'nde kuruldu.

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, 11 milyon 283 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta 2016'da Tuzla, Aydınlı Mevkii İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

MB Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

MB Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Kabataş, Meclis-i Mebusan Caddesi, İnebolu Sokak'ta kuruldu.

Sabaturk Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sabaturk Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Hameed Abdullah Husseın Al-Ahmar Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Mahmut Bey Mahallesi 'nde kuruldu.

Saeed Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Saeed Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Seyhun Kaya tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi' nde kuruldu.

Enhar Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enhar Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Haşim Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Veysel Bozal Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Akar Mıddle East Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Mıddle East Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, M.S.Zıyad S Alzaım Yönetim Kurulu Başkanlığında 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak Zorlu Center'ta kuruldu.

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Bozal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tayfun Toprak  Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu. 


Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek.  2-Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,fabrikalar,park ve bahçe düzenlemeleri,turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,satmak ve kiraya vermek. Mevzuatın izin verdiği her türlü malın ithalatını, ihracatını ,alım satımını yapar. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...