29 / 03 / 2024

Al Haramain United Group otelleri

Al Haramain United Group otelleri

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Korkut, Maged Saad Abdullah Al Raimi, Nabil Yahya Ali Al Samhi ve Firas Abdullak İsmail Shubbak ortaklığında kuruldu.

United Compony Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

United Compony Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Abduljalıl Motea, Asem Abduljalıl Motea ve Alı Mohammad Salama ortaklığında kuruldu. 

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, Al Capone'un villasını aldı!

Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro karşılığında transfer olan Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, transferden kazandığı para ile Al Capone'un eski villasını aldı.

United Builders Company İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

United Builders Company İnşaat Anonim Şirketi 25 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, W. Younus Oudah Al-Khafajı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Murat Ülker: United Biscuits'i parayla değil tecrübeyle aldık!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, United Biscuits'in (UB) satın alma maliyeti ve ödeme planına ilişkin, "10 günde parayı peşin ödeyeceğiz. Finansmanın yüzde 60'ını kendi cebimizden ödüyoruz, yüzde 40'ını borç alıyoruz" dedi.

Yıldız Holding United Biscuits'i aldı!

Yıldız Holding, satışta olan İngiliz bisküvi ve atıştırmalık şirketi United Biscuits ile alım anlaşması imzaladı.Yıldız Holding, Godiva’da uyguladığı ve başarılı sonuçlar aldığı bağımsız yönetim modelini United Biscuits’te de uygulamayı planlıyor.

Al Arjowan United Real Estate şirketi kuruldu!

Al Arjowan United Real Estate Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurdu

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Gayrimenkul satın alırken dikkat edilecek 7 nokta!

Konut başta olmak üzere her türlü taşınmaz alım satımı ve kullanımı sırasında ödemekle yükümlü olduğunuz harç ve vergiler neler? Mali yükümlülükler konusunda dikkat edilmesi gereken önemli noktalar neler? "Emlak değeri-rayiç değer" ayrımı neden önemli? Al

Al Haramain United Group otelleri Haberi

Al Haramain United Group otelleri

Al Haramain United Group, yaklaşık 15 yıllık köklü bir şirket olup Kuveyt menşeilidir. Firma Türkiye haricinde Kuveyt, Dubai, Endonezya, Katar ve Mısır'da da satış faaliyetlerini yürütüyor. 


Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. 640 odalı otel Ravza-ı Mutahhara'da ve Mescidi Nebevi'ye 300 metre uzaklıkta yer alıyor. 


İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak. Point sistemi ile satılan otelin toplam süresi 25 yıl.


Al Haramain United Group, İstanbul'da ve tüm ülkede tanıtımlarını yapacak. Ocak ayının ilk haftasında satışa çıkacak ve 5 yıldızlı otellerde tanıtımlar yapılacak.


Ayrıca tüm katılan misafirlere 3 gün Medine konaklama hediye edilecek.