19 / 04 / 2024

Al Khatıb Tradıng İnşaat nerede

Al Khatıb Tradıng İnşaat nerede

Al Khatıb Tradıng İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Alkhatıb tarafından kuruldu. 

Altus Al 306 B 114 lt buzdolabında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe akla ilk gelen üreticilerden biri olan Altus, yeni mini buzdolabıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Altus, son teknolojik özelliklerle donattığı bu buzdolabını farklı online alışveriş siteleri üzerinden satışa çıkarırken, HepsiBurada’da peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa

Beklenen büyük Marmara depremi 48 saat önceden tahmin edilebilecek mi? Uzmanlardan çarpıcı açıklama! 

Science’da yayımlanan bir çalışma büyük depremlerin 48 saat önce tahmin edilebileceğini aktardı. Peki beklenen büyük Marmara depremi 48 saat önceden tahmin edilebilecek mi? İşte uzmanların son dakika açıklamaları...

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Abdelvahab tarafından kuruldu.

Memurlara son dakika 2023 müjdesi! Büyükşehirlerdeki memurlara kira ve lojman desteği geliyor: Tek tek açıklandı!

Büyükşehirlerde yaşayan memurların şartlarının iyileştirilmesi için harekete geçiliyor. Bu kapsamda, metropollerde çalışanlara büyükşehir tazminatı ödenecek, lojman imkanı sunulacak ve kira yardımı da yapılacak. İşte merak edilen ayrıntılar...

Milyonlara ücretsiz doğalgaz müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıntıları verdi! İşte faturalar artık böyle gelecek!

Yerli doğal gaza dair son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir müjde bekleniyor. Konutlarda ise kullanılan doğal gaza büyük oranda ücretsiz olarak kullanma imkanı geliyor.

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem tüm ülkeyi üzüntüye boğarken, kamu ve özel bütün kuruluşlardan da bölgeye destek yağıyor. Türk Telekom da afet bölgelerindeki iletişim ihtiyacını kesintisiz sağlamak için seferber oldu.

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Ayçiçek yağında büyük indirim! İster stok yapın ister tek tek alın. 1 litre ayçiçek yağı sadece 34 TL

Yetişen alıyor. Böyle fırsat bir daha gelmez. Ayçiçek yağının litresi o markette 34 TL'ye düştü. İster hemen kullanmak için alın ister stok yapın ama sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte indirimin detayları ve o market…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 1.587 personel alıyor! Son 3 gün! Hemen başvurun! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1.587 personel alıyor. Büro personeli, mühendis, avukat, mimar gibi statülerde personel alımı için son başvuru tarihi 12 Aralık olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

DSİ’den yeni personel alımı! İlkokul mezunlarının beklediği fırsat geldi! İşte detaylar!

DSİ yeni personel alımı yayımladı. En az ilkokul mezunlarının başvuracağı personel alımı büyük ilgi görüyor. İşte detaylar!

Al Khatıb Tradıng İnşaat nerede Haberi

Al Khatıb Tradıng İnşaat nerede

Al Khatıb Tradıng İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Alkhatıb tarafından kuruldu. 

Al Khatıb Tradıng İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-INSAAT GRUBU 1-İnşaat ve taahhüt isleriyle ilgili bina, arsa, arazi gibi gayrimenkuller almak, satmak, kiralamak ve alım satımına aracılık etmek, komisyonculuk hizmetleri vermek, 2-Her türlü bina, arsa, arazi, turistik tesis, is merkezi, konut ve diğer gayrimenkulleri satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, 3-Her türlü bina, arsa, arazi, turistik tesis, is merkezi, konut ve diğer gayrimenkullerin işletmeciliğini yapmak, 4-Her türlü turistik tesis, is merkezi, alışveriş merkezi, konut, okul ve benzeri diğer özel ve resmi kuruluşlara temizlik ve toplu yemek hizmetleri vermek 5-Kamu ve özel kuruluşlar...