16 / 04 / 2024

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.



E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerini sürdürüyor. Tüm Trendyol ekosisteminin afet bölgesine destekleri 1 milyar liraya ulaşırken, şirket  Adana  Aktarma Merkezi’ni hizmete açtı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 şehrimizi derinden sarsan deprem felaketlerine değinerek yaşanan afetin ardından bölgeye daha uzun ve kalıcı fayda sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

Trendyol Adana Aktarma Merkezi’ni 2023 yılının ortasında açmayı planladıklarını ancak deprem nedeniyle açılışı erkene aldıklarını kaydeden Çağlayan Çetin, öncelikli olarak acil ihtiyaçların karşılanmasının ardından bölgeye daha uzun vadeli ve kalıcı fayda sağlamayı hedeflediklerini aktardı.

Çetin, bu amaç doğrultusunda bölge ekonomisinin yeniden toparlanması ve istihdam yaratılmasının yanı sıra üretim çarklarının yeniden dönmesi için Adana Aktarma Merkezi açılışını erkene çekmeye karar verdiklerini ifade etti.  

Çetin’in verdiği bilgilere göre, Adana Aktarma Merkezi yaklaşık 500 milyon liralık bir yatırımla faaliyete geçiyor. 20 bin metrekare alanıyla bölgenin en büyük aktarma merkezi olacağını kaydeden Çetin, yakın bir zamanda ise Ankara’da daha yüksek kapasiteli bir aktarma merkezini daha devreye alacaklarını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön