23 / 04 / 2024

Al Mahamiid emlak adres

Al Mahamiid emlak adres

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Mohammad Abdulazız ve Issa Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Emlak sektörü masaya yatırılıyor! Piyasanın eksik ve zayıf yönleri tespit edilecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, emlak dünyasını düzenlediği çalıştayda bir araya getirecek. 2 gün sürecek çalıştayda emlak dünyasının sorunları, Türkiye’de ve dünya da artan konut krizi, çözüm yolları konuşulacak.

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

Mülk sahipleri dedektif gibi piyasa araştırması yapıyor!

Mülk sahipleri, mülklerine ilişkin kira bedellerini güncellemek için güncel kira dekontlarını delil olarak sunmak üzere dedektif gibi çalışıp emlakçıların kapısını aşındırıyor.

Ev almak isteyenler sahte tapuya dikkat! Üç yabancıya hayali daire satıldı!

İstanbul’da konut almak isteyen Bosna Hersek ve Fransa vatandaşı pek çok kişinin dolandırıldığı öğrenildi. Dolandırıcılar, hayali daire sattıkları kişilere, düzenledikleri sahte tapuları verdi. Yapılan şikâyetin ardından savcılık harekete geçti. Gözaltına alınan üç emlakçıdan biri tutuklandı.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Gayrimenkul fiyatları düşüyor mu? Bakanlığın çalışması tam gaz devam ediyor

Konutta fırsatçılık yaparak suni fiyat artışlarıyla piyasayı manipüle edenlere yönelik başlatılan çalışmaya emlakçılardan tepki geldi. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan, satıcıdan gelen fiyat artışı talebini emlakçının yapmak zorunda olduğunu belirtti.

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Esenyurt’ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Emad E.A.M.A., Khaled Ben Saad tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alım satımlarında kripto para dönemi başlıyor mu?

Bir şeyi NFT’ye çevirmek pek çok fırsat sağlıyor. Bunlar arasında anlık anlaşmalar, sadeleştirilmiş işlem süreçleri gibi yararlar yer alıyor. Emlak sektöründe de bu dönüşüm dört gözle bekleniyor.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesinde muafiyet fırsatı bugün sona eriyor!

Türkiye'de kayıtlı kayıtsız 300 binden fazla sayıdaki emlakçılık faaliyeti gösteren işletmeyi ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2021'de yürürlüğe alındı.  Emlak işletmelerinin yetki belgesi alabilmesiyle ilgili sunulan muafiyetler bugün sona eriyor.

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Al-Ameen Adnan Al-Kawak tarafından kuruldu.

Al Mahamiid emlak adres Haberi

Al Mahamiid emlak adres

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Mohammad Abdulazız ve Issa Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek - Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. - Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. - Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil...