28 / 03 / 2024

Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fayzeh Ahmad Shafıq Wası imzasıyla kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bakkarı, Lolyeh Alkak tarafından kuruldu.

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamıl Harbı M. Al-Shammarı tarafından kuruldu.

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.Alı Hamad, Wanıs Lefsay ve Zubır Wanıs  Lefsay ortaklığında kuruldu. 

Al Fajr Company Danışmanlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Al Fajr Company Danışmanlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Al Mustafa Company Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mustafa Company Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Salman Owaıd Arwemı tarafından kuruldu.

Mayor Company Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayor Company Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  100 bin TL sermaye ile bugün Alı Alahmad Alkadro tarafından kuruldu.

Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kurudu!

Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fayzeh Ahmad Shafıq Wası imzasıyla kuruldu.

United Builders Company İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

United Builders Company İnşaat Anonim Şirketi 25 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, W. Younus Oudah Al-Khafajı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi SABRE Ödülleri'nde finalist oldu!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, SABRE Ödülleri'nde "Akbatı Yaşam Platformları" projesiyle "Yılın Şirketi" (Company Of The Year) kategorisinde finalist oldu. Akbatı AVYM 43 kişilik jürinin değerlendirmeleriyle finalist seçildi.

Çanakkale karasal yayın kulesi'nde Povverhouse Company projesi birinci oldu!

Çanakkale Valiliği'nin dört ay önce açtığı yarışmaya, dünyanın dört bir yanından eser yağdı. İki ayrı aşamada değerlendirmeye alınan eserler arasında Povverhouse Company'nin projesi birinci oldu...

Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Salama, Ayman Al Salama tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu.

Petkim, Socar Gaz ile doğalgaz alımı hakkında anlaştı!

Petkim Petrokimya Holding A.Ş, ana hissedarı olan State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR)'ın dolaylı iştiraki olan SOCAR Gaz Ticaret A.Ş ile yıllık bazda 438 milyon Sm3'e kadar doğalgaz alımı için mutabakat sağladı...

Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fayzeh Ahmad Shafıq Wası imzasıyla kuruldu. 


Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  LOKANTA Her çeşit restoran ve lokanta,...