28 / 03 / 2024

Alaaddin Yılmaz Boludaki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı

Alaaddin Yılmaz Boludaki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz’dan Gölcük Projesi açıklaması!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada, Gölcük ile ilgili ihale süreci ve yapılacaklara ilişkin bazı kesimler tarafından yapılan kasıtlı yorum ve değerlendirmelerle gerçeğin değiştirilmeye çalışıldığını söyledi. 

Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı!

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz: Hedefimiz marka bir kent yaratmak!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi, Yılmaz, “Bolu Belediyesi olarak hedefimiz dünyada marka bir kent yaratmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz Bolu Manavlar Odası'na projelerden bahsetti!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Manavlar Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, manavları da yakından ilgilendiren dev Pazaryeri Projesi'nden bahsetti.

Alaaddin Yılmaz: Bolu’da uçak fabrikası kurulacak!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da uçak fabrikası kurulacağını söyleyerek, "Fabrikanın pisti de olacak, 40 tane uçak siparişini aldık bile" dedi.

Alaaddin Yılmaz: Bolu'ya yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kahvaltıda muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Konuşmasında Bolu için yeni kalkınma projelerinden bahsetti.

Alaaddin Yılmaz: Bolu’daki yatak kapasitesi 20 bine çıkarılacak!

Bolu turizm alanında yeni bir atılıma hazırlanıyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada , ilde yatak kapasitesinin 5 yılda 7 binden 20 bine çıkarılması planladıklarını belirtti

Alaaddin Yılmaz Bolu'daki Roman vatandaşlara ev sözü verdi!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğancı mahallesinde Romen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, "Verdiğim her sözün arkasındayım. Bütün Romen vatandaşlarımız ev sahibi olacak" dedi.

Alaaddin Yılmaz: Kent Meydanı projesi Bahçelievler'in çehresini değiştirecek!

Bahçelievler Mahallesi'nde esnaflan ziyaret eden AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek uzun süre sohbet etti. Yılmaz ' Kent Meydanı projesi Bahçelievler'in çehresini değiştirecek' dedi...

Alaaddin Yılmaz kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan listeye göre AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı belediyenin mevcut başkanı Alaaddin Yılmaz olarak belirlendi. Peki Alaaddin Yılmaz kimdir?

Yılmaz Tuzla Sitesi'nde 3+1'ler ise 150 bin TL'den başlıyor!

4 bin 418 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yılmaz Ulusoy Yuva Kağıthane 'de metrekaresi 4 bin 250 TL'ye!

Yılmaz Ulusoy Holding tarafından Kağıthane'de yükselen Yuva Kağıthane'de 10. kata kadar gelindi. Projede ilk satışa çıkan 40 konuttan 12'sinin de satışı gerçekleştirildi

Ziya Yılmaz: Diyarbakır'a yatırım yapmayı düşünüyorum!

Ziya Yılmaz ve Ali Ağaoğlu, Güneydoğu ve Doğu bölgelerine yapılan yatırımlarla ilgili konuştu..

Alaaddin Yılmaz Boludaki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı Haberi

Alaaddin Yılmaz Boludaki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı

Bolu gündemini uzun süredir Meşgul eden Karacasu'daki Orman Genel müdürlüğüne ait 53 Bin dönüm arazi'nin ihalesiyle ilgili de açıklama yapan ve ihaleye neden girmek istediklerini açıklayan Başkan Yılmaz; “ Bolu gelecekte turizm kenti olacak. Bolu'nun turizm planlamasını doğru dürüst yapması lazım. 53 dönümlük bir alan Bolu'da bulunması zor olan bir alandır. Böyle bir alan da yarın yapılacak bir turizm planlaması bizim öngörülerimize bakılmayıp, bize sorulmadan tamamen Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir. Öyleyse yanlış da yapılmaya bilir. Ama biz bu işe dahil olursak hata oranın daha az olma ihtimali var. İmkanlarımız da burayı almak için müsait. Burada herhangi...