26 / 04 / 2024

Alaca belediyesi

Alaca belediyesi

Çorum'un Alaca Belediyesi 'nin en önemli yatırımları arasında yer alan içme suyu arıtma tesisi tamamlanarak hizmete girdi. İlçenin içme suyu şebekesine bağlantısı gerçekleşti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Belediyede işe girmek isteyenlere müjde! Büyükşehir Belediyesi personel arıyor! Başvurular bitmek üzere acele edin!

İstanbul’da iş arayanlara güzel haber. Büyükşehir Belediyesi o kadrolarda personel alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Belediyede iş arayanların fırsat ayağına geldi! Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personel alıyor! İşte şartlar!

Belediye iş arayanların fırsat ayağına geldi. Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personeli alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Başakşehir Belediyesi, Kanal İstanbul güzargahından arsa alacak iddiası!

Başakşehir Belediyesi'nin, Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in sınırları içinde toplam 27 bin metrekarelik arsa satın alacağı ileri sürüldü. Kentsel dönüşümde kullanılmak için alınacağı ifade edilen arazilerin değeri takdir komisyonunca tespit edilecek.

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi mi başlatıldı?

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi'nin 1 milyon 17 bin 995 lira alacağını ödemediği için icralık oldu...

Samsun Büyükşehir Belediyesi icralık oldu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne müşavirlik hizmeti veren Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi 4 senelik alacağı olan 1 milyon 17 bin TL'yi tahsil edemeyince icraya başvurdu.

Çorum Alaca'da metruk ve atıl binalar yıkılıyor!

Çorum Alaca belediyesi tarafından ilçe genelinde metruk ve atıl binaların tespitleri yapılarak yıkılmaya başlandı.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Alaca belediyesi Haberi

Alaca belediyesi

Alaca'nın 100 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Koçhisar Barajı İçme Suyu Projesi kapsamında inşa edilen içme suyu antma tesisi tamamlanarak ilçe içme suyu şebekesine bağlantısı gerçekleştirildi. 


Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, antma tesisi inşaatının tamamlanmasının ardından suyun test aşamasına geçildiğini daha sonrasında ise DSl'nin de onayıyla içme suyunun ilçe şebekesine bağlandığını söyledi. 



Alaca Belediyesi olarak vatandaşlann musluklarından arıtılmış su akıyor olmasından duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Eyvaz, 11 ilçemize arıtma tesisi yapacağız dediğimizde bizlere inanmayanlar bugün musluklardan arıtılmış suyun aktığını görüyor ve kullanıyor. Koçhisar Barajı ve devamında ıçmesuyu arıtma tesisinin yapımında emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Halkımızın tesisimizin tamamlanarak hizmete girmesindeki süreçte vermiş oldukları destek ve sabırdan ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün 100 yıllık içm e suyu probleminin ortadan kalkmış olması...