25 / 04 / 2024

Alaçatı kamulaştırma

Alaçatı kamulaştırma

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Artvin Şavşat ve Ardanuç'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı tarafından Artvin'de acele kamulaştırma yapılacak. Şavşat ve Ardanuç'taki 31 gayrimenkul karar kapsamında acele kamulaştırılacak...

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Manisa'da 3 ilçede acele kamulaştırma kararı!

Salihli-Alaşehir-Kula İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı projesi için bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma kararı!

Manisa Alaşehir'de Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Ordu Cumhuriyet Meydanı'nın kamulaştırma sorunu çözüldü!

Fatsa ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nı daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, meydandaki atıl binalarla ilgili kamulaştırma sorununu çözdü

Alaçatı Butik Havaalanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Binali Yıldırım’ın 35 projesi arasında yer alan Alaçatı Butik Havaalanı’nın kamulaştırma ve tahsis çalışmalarının tamamlandığını müjdeledi.

Çeşme Havaalanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Binali Yıldırım’ın projeleri arasında yer alan Alaçatı Butik Havaalanı’nın kamulaştırma ve tahsis çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Arslan, ''Proje için ÇED ve altyapı ile fizibilite çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz''dedi.

Soma'daki kamulaştırma çalışmalarında anlaşma sağlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da inşa edilen atıksu arıtma tesisinin civarında yer alan arazilerde yapılacak kamulaştırma için Soma’da toplantı gerçekleştirdi.

5 soruda acele kamulaştırma!

Sur ve Silopi için verilen acele kamulaştırma kararlarına yenileri eklendi ve Şırnak, Hakkari, Mardin ve Diyarbakır’da da yeni bölgelerle ilgili acele kamulaştırma kararları için ilk adım atılmış oldu. İşte 5 soruda acele kamulaştırma:

Kamulaştırma başvuru formu!

Taşınmaz mal sahipleri; belediye tarafından kamu hizmetinde amacıyla kullanmak suretiyle el atıldığını düşünüyorsa; el atma zamanına bakmaksızın belediyeye bireysel olarak başvuru yapılabiliyor. İşte kamulaştırma başvuru formu..

Alaçatı kamulaştırma Haberi

Alaçatı kamulaştırma

İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Dervişoğlu, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Dervişoğlu, ''25 Ocak 2020 tarihli ve 31019 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2054 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı uyarınca İzmir’in Çeşme ilçesinin Alaçatı mahallesinde yer alan 178 parsel arazinin ve İzmir’in Urla ilçesinin Zeytineli mahallesinde yer alan 333 parsel arazinin, toplamda ise her iki bölgede yer alan 511 parsel arazinin 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanununun 8 inci maddesi ve 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi uyarınca kamulaştırılmasına karar verilmiştir.

2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu’nun 8 inci maddesi “Taşınmaz Malların Turizm Amaçlı Kullanımın, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu’nun 27 nci maddesi ise acele kamulaştırma usulünü...