26 / 04 / 2024

Aladağların gizli cenneti

Aladağların gizli cenneti

Aladağlar'ın gizli cenneti: Kapuzbaşı Şelaleleri Aladağlar'ın zirvelerindeki kar ve buzulların erimesiyle beslenen şelaleler 500 metrekarelik bir alana yayılıyor. Şehirden uzak bir tatil geçirmek isteyen doğa tutkularının gözde mekanları arasında.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Amerika kamu borçlarını ödeyemiyor! Bu Türkiye için bir fırsat olabilir mi?

Dolar sahibi borçlarını ödeyemiyor: Türkiye için gizli bir fırsat ortaya çıkıyor! İşte merak edilen habere dair detaylar..

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

Bozcaada’daki lüks villalar vatandaşların tepkisini çekti!

Çanakkale turizm cenneti Bozcaada’nın dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nun sırtlarında inşa edilen 19 villa, vatandaşların tepkisini çekti. İnşaat firması yetkilileri, “Yaptığımız kanunsuz bir iş yok” diye açıklama yaptılar. 

Antalya'nın gizli cenneti: Uçansu şelaleleri!

Antalya'nın Serik İlçesine bağlı Akçapınar Köyü sınırlarındaki çam ve sandal ağaçlarıyla kaplı ormanda onlarca metre yükseklikten akan gizli cennet Uçansu Şelaleleri, yüzülebilen göletleriyle doğa tutkunlarının büyük ilgisini çekiyor.

Aladağlar'ın gizli cenneti: Kapuzbaşı Şelaleleri!

Aladağlar'ın gizli cenneti: Kapuzbaşı Şelaleleri Aladağlar'ın zirvelerindeki kar ve buzulların erimesiyle beslenen şelaleler 500 metrekarelik bir alana yayılıyor. Şehirden uzak bir tatil geçirmek isteyen doğa tutkularının gözde mekanları arasında.

Aladağlar yabancılardan büyük ilgi görüyor!

Aladağlar'ı Türk dağcıları son yıllarda keşfetti. Toros sıradağlarının en yüksek zirvelerinin bulunduğu Aladağlar için turizmciler " Aladağlar özellikle yabancılardan büyük ilgi görüyor. Son yıllarda Türk dağcıların da ilgisi arttı" dedi...

İzmir Kuş Cenneti kıyılarını yurt içi ve dışından gelecek gençler temizleyecek!

Çevre kirliliğine dikkat çekmek için yurt içi ve dışından gelecek gençler 10 – 11 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir Kuş Cenneti ve Homa Dalyanı kıyılarını temizleyecek.

Beykoz'daki arazi Recep Ağa mirasçılarını harekete geçirdi!

İstanbul Boğazı'na nazır 160 dönümlük arazi, misasçılarını harekete geçirdi

Özge Özder evinin kapılarını açtı!

Özge Özder, Leventteki villasında sevimli köpeği Beatles ile mutlu mesut bir hayat kurdu kendine... Başarılı oyuncu, hayalindeki masal evini yarattığı bu huzurlu mekanın kapılarını da geçtiğimiz günlerde InStyle Home ekibine açtı

Forum Kayseri AVM bugün kapılarını açıyor!

Multi Development Türkiye ve Union Investment işbirliğiyle yükselen Forum Kayseri bugün kapılarını açıyor. Forum Kayseri 150 bin etrekare inşaat alanı, 65 bin metrekare kiralanabilir alan ve 2 bin araç kapasiteli otoparkıyla, 250 milyon Euroluk yatırım de

Bahçeşehir Kültür Merkezi kapılarını dev konserle açıyor!

Bahçeşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi kapılarını 18 Aralık Pazar akşamı açıyor. Merkez, Royal Philarmonic Orchestranın (Kraliyet Filarmoni Orkestrası) konseriyle açılıyor

Aladağların gizli cenneti Haberi

Aladağların gizli cenneti

Aladağlar'ın gizli cenneti: Kapuzbaşı Şelaleleri Aladağlar'ın zirvelerindeki kar ve buzulların erimesiyle beslenen şelaleler 500 metrekarelik bir alana yayılıyor Aladağlar Milli Parkı sınırları içinde 500 metrekarelik bir alana yayılan Kapuzbaşı Şelaleleri, şehirden uzak sakin bir tatil geçirmek isteyen doğa tutkularının gözde mekanları arasında yer alıyor. 


Kayseri'nin Yahyalı ilçesine 76 kilometre mesafedeki doğa harikası şelaleler, yaz kış eksilmeyen suyuyla her mevsim farklı güzellikler sunuyor. 500 metrekarelik bir alan içerisinde bulunan Kapuzbaşı Şelaleleri'ni oluşturan 7 ayrı şelalenin toplam debisi yaz aylarında saniyede 27 bin 500 litreye ulaşıyor. Kayalardan fışkıran sularının 30-76 metre yükseklikten dökülerek oluşturduğu görsel şölen ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Şelalelerin suları Zamantı Irmağı üzerinden Çukurova'ya hayat veren Seyhan Nehri'ne karışıyor. Şehirden uzakta doğayla baş başa kalarak stres atmak isteyenlerin gözde mekanları...