27 / 04 / 2024

Alaeddin Babaoğlu çevreci yatırımlar yapılmalı

Alaeddin Babaoğlu çevreci yatırımlar yapılmalı

Küresel ısınmayla değişen iklim koşulları, inşaat firmalarını da harekete geçirdi. Kaynakları etkin kullanmak için kolları sıvayan müteahhitler özellikle suyu cimri kullanan çevreci binalara ağırlık verdi.

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Türkiye'de konut ihtiyacı büyüyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Haşmet Babaoğlu bugün kaleme aldığı "Konut, insan, zaman.." yazısında Türkiye'deki konut sorununu kaleme aldı. 

Ftb Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftb Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babaoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Sakarya projesinde başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akpınar mahallesinde inşa edilecek olan toplu konutlar için ön başvuru sürecinin 23 Mart Pazartesi günü başlayacağını açıkladı...

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Babaoğlu, Cem Gökgözoğlu, Mustafa Kutlay Haklı ve Şenyüz Benay Haklı ortaklığında kuruldu. 

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Hendek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Çevreci çatılar hızla yayılıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Adil Baştanoğlu yaptığı açıklamada Çevre Haftası'nda çevreci çatıların hızla yayıldığını açıkladı

Konsept projeleri bina yönetimine değer katıyor!

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı.

Mehmet Babaoğlu'ndan Dönüşüm Meram'a destek!

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Meram Belediyesi tarafından geçen hafta tanıtımı yapılan ‘Dönüşüm Meram’ adlı kentsel dönüşüm projelerinin hem Konya’da hem Türkiye genelinde gündem oluşturduğunu söyledi.

Alaeddin Babaoğlu çevreci yatırımlar yapılmalı Haberi

Alaeddin Babaoğlu çevreci yatırımlar yapılmalı

Küresel ısınmayla değişen iklim koşulları, inşaat firmalarını da harekete geçirdi. Kaynakları etkin kullanmak için kolları sıvayan müteahhitler özellikle suyu cimri kullanan çevreci binalara ağırlık verdi. Enerjinin verimli kullanılmasına yönelik projeler geliştiren inşaat firmaları, şimdi de su tasarrufu için harekete geçti. Yeni projelerde yağmur oluşumunu sağlayan hava döngüsünün zarar görmemesine dikkat edileceği gibi su ve enerji sıkıntılarına çözüm üretecek yapılara da özen gösterilecek. İstem teşvik edilmeli Müteahhitler devletin de bu konuda teşvik vermesi gerektiğine işaret etti. Amplio Emlak Yatırım Başkanı Alaeddin Babaoğlu, "Bir yatırımı gerçekleştirmeden önce hem bulunduğu bölgeye hem çevreye uyumlu olmasına özen gösterilmeli, enerjide de maksimum seviyelerde nasıl tasarruf elde edilebileceği değerlendirilmelidir. Bu bağlamda yağmur sularını da, güneşin ısısını da en iyi şekilde kullanmak gerekiyor" dedi. 



AMAÇ BARAJLARA KATKI 

Farklı...