28 / 03 / 2024

alanya blediyesi

alanya blediyesi

Alanya Belediye Başkanlığı Emlak vE İstimlak Müdürlüğü, teleferik ve yürüyen merdiven bant yapımı ihalesi gerçekleştirecek...

Alanya'da Gazipaşa'ya kadar kesintisiz ulaşım olacak!

Alanya Ticaret Lisesi Kavşağı'ndan Alanya Gazipaşa Kavşağı'na kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak olan yeni Çevreyolu ile ilgili güzergah belirleme çalışmaları başladı. Gazipaşaya kadar kesintisiz ulaşım olacak.

Alanya çevreyolu güzergahı belirleniyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim vaadleri arasında yer alan 50 Metreli Çevre Yolu Projesini hayata geçirmek için Plan ve Proje Müdürlüğünü harekete geçirdi.

Lumos Resort Spa Hotel Alanya projesi Ekim'de başlıyor!

Lumos Resort Spa Hotel projesi Antalya Alanya Kargıcak Mahallesi'nde inşa edilecek. 5 yıldızlı lüks Lumos Resort Spa Hotel projesinin inşaat çalışmalarına Ekim ayında başlanılması planlanıyor...

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

ALTİD ve Alanya Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen 2014 Nations Challenge By Head 12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları 7 Ağustos Perşembe günü Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri’nde başladı.

Hüseyin Güney: Alanya'da su sorunu yaşanmayacak!

Alanya'nın, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlanması ile birlikte ASAT Alanya Şube Müdürü Hüseyin Güney önce şehrin su konularındaki sorunlarını tespit edip, daha sonra çözümü noktasında çalışıyor.

Alanya'da denize cephe arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Antalya'da Tekirova-Alanya aksında denize cephe boş arsa neredeyse kalmadı. Bölge genelinde turizm tesisi yapımına müsait arsaların metrekaresi ise 400 avro ile bin avro arasında değişiyor...

Alanya'da Spor ve Doğa Turizmi atağı!

Alanya Turistik işletmeciler Derneği'nin, Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK), Turizm Tanıtma Vakfı ve belediye ortaklığında hazırladığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' hayata geçirildi.

Alanya'da inşaat sektörüyle ilgili 581 yabancı şirket kuruldu!

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak üçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya, ABD, İran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor...

Alanya'da 581 yabancı şirket kurdu!

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak ilçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya. ABD, Iran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor...

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

THY Gazipaşa Alanya seferlerine bugün başlıyor!

THY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), Antalya'nın Alanya ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa Havalimanı seferlerine bugün başlıyor. Bugün itibarıyla her gün karşılıklı olmak üzere hafta da 14 sefer düzenlenecek.

Alanya'da Plajlarda Güvenlik Çalışması projesi başlıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin önlem amaçlı afiş projesine destek verecek. Önlem amaçlı afiş projesine destek verilecek. Afişler dört dilde hazırlanarak plajlarda sergilenecek.

alanya blediyesi Haberi

alanya blediyesi


Teleferik ve yürüyen merpen bant yapımı ihalesi 27 Eylül 2012 günü saat 10.00'da Alanya Belediye'si Encümen toplantı odasında yapılacak.



Detaylı bilgi için tıklayın



Melek...