28 / 03 / 2024

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi temel atma töreni

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi temel atma töreni

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Osmangazi Demirtaş Meydan ve Kültür Merkezi’ne kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi Demirtaş Mahallesi'ni yeni meydan ve kültür merkezine kavuşturuyor.

Bursa Osmangazi'ye kültür merkezi, cami ve meydan projesi!

Bursa Osmangazi Demirtaş Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi, cami ve meydan projesinde sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş Mahallesi’ndeki yatırımları inceledi.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde inşa ettiği Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi ile planlı şehirleşmenin en güzel örneğini sunuyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi temel atma töreni Haberi

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi temel atma töreni


Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende 23 köy muhtarının hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdiği Başkan Yücel, “Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nu 2017’nin Haziran ayında hizmete açacağız.” dedi.

Alanya Belediyesi’nin 2016 yılı projeleri arasında yer alan Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma törenine Alanya Kaymakamı Dr.Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Oda ve Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

23 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet’imizin ilk nahiyeleri arasında yer alan Demirtaş Mahallesi’nde...