25 / 04 / 2024

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.




Yatırımlara hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, bir yatırımı daha hayata geçirdi. Alanya Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı. Merkezin önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor.

 

Bin kişilik olan salon engelli kullanımına uygun olarak inşa edildi. Demirtaş ve 23 mahalleye hizmet vermesi planlanan düğün salonunun içinde nikah salonu ve kütüphane de bulunuyor.

4 MİLYON 321 BİN TL’LİK BÜYÜK YATIRIM

Alanya Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde 4.321.000 + KDV bedeli ile ihale edilen Demirtaş Düğün Salonu içerisinde nde düğün salonu, nikâh salonu, gelin damat odası, mutfak ve tuvaletler de bulunuyor.  

YÜCEL: “23 MAHALLEYE HİZMET EDECEK”

Demirtaş Düğün Salonu projesinde çalışmaların tamamlandığını dile getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat  Yücel, salonun çok amaçlı olarak kullanılabileceğini belirtti. Başkan Yücel konuyla ilgili olarak, “Demirtaş ile birlikte 23 mahallenin yararlanabileceği bu düğün salonunda ayrıca toplantı salonu ve kültürel alanlarda bulunuyor. Halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Bu bölgenin en çok ihtiyaçları arasında yer alan düğün salonunu tamamlamanın huzuru içindeyiz. 23 mahalleye hizmet verecek olan salonumuzu önümüzdeki günlere vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 4 milyon 321 Bin TL’ye ihale ettiğimiz Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonumuz çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanlarıyla birlikte  7 milyon TL’ye mal oldu. Halkımıza hayırlı olsun’’ diye konuştu.

 


Geri Dön