29 / 03 / 2024

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi nerede

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi nerede

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Osmangazi Demirtaş Meydan ve Kültür Merkezi’ne kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi Demirtaş Mahallesi'ni yeni meydan ve kültür merkezine kavuşturuyor.

Bursa Osmangazi'ye kültür merkezi, cami ve meydan projesi!

Bursa Osmangazi Demirtaş Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi, cami ve meydan projesinde sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş Mahallesi’ndeki yatırımları inceledi.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde inşa ettiği Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi ile planlı şehirleşmenin en güzel örneğini sunuyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi nerede Haberi

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi nerede


Yatırımlara hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, bir yatırımı daha hayata geçirdi. Alanya Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı. Merkezin önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor.

Bin kişilik olan salon engelli kullanımına uygun olarak inşa edildi. Demirtaş ve 23 mahalleye hizmet vermesi planlanan düğün salonunun içinde nikah salonu ve kütüphane de bulunuyor.

4 MİLYON 321 BİN TL’LİK BÜYÜK YATIRIM

Alanya Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde 4.321.000 + KDV bedeli ile ihale edilen Demirtaş Düğün Salonu içerisinde nde düğün salonu, nikâh salonu, gelin damat odası, mutfak ve tuvaletler de bulunuyor.  

YÜCEL: “23 MAHALLEYE HİZMET EDECEK”

Demirtaş Düğün Salonu projesinde çalışmaların tamamlandığını dile getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat  Yücel, salonun çok amaçlı olarak kullanılabileceğini belirtti. Başkan Yücel...