18 / 04 / 2024

alanya emlakçı çetesi

alanya emlakçı çetesi

Antalya'nın Alanya ilçesinde organize suç örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonda 8 şüpheli yakalandı. 

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Alanya'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle arsa satılıyor! Bu fırsat kaçmaz! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Alanya ilçesi, Payallar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı...

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Alanya'da emlak satışlarına pandemi dopingi!

Koronavirüs pandemisinin başlamasıyla duraklama dönemine giren konut satışları Alanya'da daha çok arttı. Tüm dünyada alışkanlıklar değişirken, doğası ve iklimiyle dikkat çeken Alanya’ya ilgiyi arttırdı.

Emlakçılık mesleğinin itibarı artacak!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın duyurduğu taşınmaz ticaretine ilişkin yönetmelik değişikliği Alanya’daki sektör temsilcilerini sevindirdi. Emlak sektörü temsilcileri, yeni değişiklikle emlakçılık mesleğinin itibarının artacağını belirtiyor.

Koronavirüs sonrası Alanya'da emlak talebi artacak! 

Maremot Gayrimenkul sahibi Murat Kayacan, "Yabancılar Alanya’dan vazgeçmiş değil. Tam tersine yurt dışından Alanya’ya talebin arttığını gördük" dedi. Alanya'da sektör temsilcileri, koronavirüs ile oluşan durumu değerlendirdiler...

Koronavirüs emlak sektörünü etkiledi mi? 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, koronavirüsün emlak sektörünü etkilediğini söyledi. Küçüker, "Mayıs ayını belki sıkıntılı geçireceğiz ama ondan sonraki süreç Alanya’yı çok iyi bir sezon bekliyor" dedi... 

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

alanya emlakçı çetesi Haberi

alanya emlakçı çetesi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Antalya'nın Alanya ilçesinde organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli yakalandı. 

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, tehdit edilen bazı vatandaşların gayrimenkul satışında tapu ve paralarının verilmediği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Soruşturma kapsamında "emlakçı" adı altında haksız kazanç sağladıkları iddia edilen şüpheliler de tespit edildi.

Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla 8 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam...