29 / 03 / 2024

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleri sezon öncesinde güvenlik ve altyapı gibi konularda görüşmek üzere toplantı yaptı..

Ziraat Bankası turizm sektörünü destekliyor!

ALTİD Yönetim Kurulu üyeleri, Burhan Sili başkanlığında toplandı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıya Ziraat Bankası Alanya Şubesi Müdürü Abdullah Torun ve Girişimci Müşteri İlişkileri Yetkilisi Yasemin Zorlu da katıldı...

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı düzenledi!

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki problemlerin tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Alanya Kalesi, Patara ve Fırnaz Koyu'nun sit statüleri yenilendi!

Türkiye’nin tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle bilinen Antalya’nın Alanya Kalesi, Kaş Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre'nin Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri yenilendi.

Alanya Alarahan yoluna asfalt!

Alanya’nın en önemli tarihi ve turistik mekanlarından biri olan Alarahan ve Alara Kalesi yolu sıcak asfaltla kaplandı.

Avrasya GYO Alanya'daki 4 dairesini 120 bin TL'ye kiraladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan 4 adet dairesini Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar'a bir yıllığına 120 bin TL bedelle kiraladı.

Alanya Huzurevi ne zaman açılacak?

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “80 kişi kapasiteli tesislerimizin kapılarını Alanya Huzurevi sakinleri için açacağız” dedi.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Rusya krizinin fırsata çevrilebilmesi görüşüldü!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Kişi sayısı olarak mevcut şartlarda ve kısa vadede Rus pazar açığının kapatılması mümkün görünmüyor” dedi.

Avantaj Rotası Alanya protokolü imzalandı!

Kış turizmini canlandıracak “Avantaj Rotası Alanya” protokolü Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Anadolujet arasında, Grand Okan Otel’de düzenlenen törenle imzalandı.

Karadeniz'in turizm pazarında Araplar etkin rol oynuyor!

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Toktaş, 'Arap pazarını üzmememiz bizim orta vadede ekonomik kalkınmamız için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Alanya, turizm gelirinin yüzde 10’unu karşılıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkan Yardımcısı Hızır Bozdoğan, “2015 yılında Alanya’da 7 yeni tesiste 4 bin 254 yatak kapasitesi hizmete açıldı. Ülke toplam turizm gelirinin yaklaşık yüzde 10’unu Alanya olarak oluşturuyoruz” dedi.

Turizm'de Arz-talep dengesi sağlanmalı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Biran önce harekete geçilmeli. Arz-talep dengesi sağlanmalı, yatırımlara sınırlama getirilmeli” dedi.Sili, sektörün bu konuyla ilgili çalışmanın biran önce başlatılması gerektiğini ifade etti.

Burhan Sili: 100 yeni otel teşvik kapsamında!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Sezon Kokteyli Banana Otel’de yapıldı. ALTİD Başkanı Sili, “Bu gömlek bize dar gelmeye başladı. Bundan sonra farklı noktalarda farklı işler yapmak zorundayız” dedi.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı Haberi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri huzurlu bir sezon için ziyaretlerini sürdürüyor.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleri sezon öncesinde güvenlik ve altyapı gibi konularda görüşmek üzere Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret etti. Yapılan görüşmelerde alınacak önlemlerin ışığında yerli ve yabancı misafirlerin sezonu huzurlu bir şekilde geçirmesi...