29 / 03 / 2024

Alanya uluslararası vurgun

Alanya uluslararası vurgun

Alanya’da dev bir konut projesinden 180 bin Euro karşılığında konut alan 8 yabancı yatırımcı, şirket tarafından dolandırıldıklarını iddia etti.

Alanya’da uluslararası konut vurgunu!

Alanya’da dev bir konut projesinden 180 bin Euro karşılığında konut alan 8 yabancı yatırımcı, şirket tarafından dolandırıldıklarını iddia etti.

Alanya 6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı bugün açılıyor!

Alanya Yabancılar Meclisi tarafından yerleşik yabancılar için düzenlenen '6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı' yarın belediye binası arkasında başlıyor.

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

Alanya'da heykeller ziyarete açıldı!

Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 11 'inci Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu sona erdi. Ortaya çıkan eserler, kapanış kokteyle ziyarete açıldı.

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı!

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı. Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen 11’inci Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu yapıldı.

Alanya'dan alternatif turizm atağı!

Alanya alternatif turizm atağında. Turizm sezonunu 12 aya yayma çalışmalarını sürdüren Alanya, 12 yıl boyunca İstanbul’da yapılan uluslararası aşçılık yarışmasını bölgesine çekti. Yarışma ilk kez uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek...

Alanya alternatif turizm atağında!

Alanya alternatif turizm atağında. Turizm sezonunu 12 aya yayma çalışmalarını sürdüren Alanya, 12 yıl boyunca İstanbul’da yapılan uluslararası aşçılık yarışmasını bölgesine çekti. Yarışma ilk kez uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek.

Alanya'daki oteller Ağustos ayında yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

İspanya ve Yunanistan'daki otellerin dolu olması gibi uluslararası etkenlerin de yansımasıyla Alanya'da otellerin tam doluluğa ulaşmasının ardından, eylül ve ekim aylarının da yabancı turist akışı açısından iyi geçmesi bekleniyor.

Garanti Koza, Selahattin Uluslararası Havaalanı inşaatına başlıyor!

Irak'ın Tikrit şehrini dünyaya bağlayacak olan Selahattin Uluslararası Havaalanı İnşaatı Garanti Koza'ya teslim edildi!

Alanya Belediyesi, 5.4 milyon TL'ye katlı otopark yaptıracak!

Alanya Belediyesi, 300 araç kapasiteli yeraltı otopark yapımı, işletilmesi, ve 20 yıl sonra idareye devredilmesi için ihale açtı. Yapılacak otoparkın tahmin edilen maliyet bedeli 5 milyon 450 bin TL olarak belirlendi

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası için 2. kira ödemesi yapıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile yaptığı sözleşmeye göre 'İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Ekleri Projesi Uygulama Sözleşmesi'ne iliş

MIPIM 6-9 Mart 2012'de Fransa'da uluslararası yatırımcıları buluşturuyor!

Alkaş Perakende Hizmetleri'nin Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul ticaret fuarı “MIPIM” 6-9 Mart 2012 tarihleri arasında Fransa “Palais des Festivals”da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacılar, belediyeler ve otel gruplar

Dolmabahçe Sarayı'ndan 12 bin eser, Uluslararası Sanat Müzesi'ne taşınıyor!

Bakımsızlıktan mezbeleye dönen Dolmabahçe'deki Veliaht Dairesi'nde bulunan 12 bin eser Uluslararası Sanat Müzesi'ne taşıyor. Sırada Yıldız Sarayı operasyonu var

Alanya uluslararası vurgun Haberi

Alanya uluslararası vurgun

Alanya'da 16 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen bir konut projesinde 180 bin Euro'ya daire satın alan çoğunluğu Rus, 8 yabancı yatırımcı, projeyi hayata geçiren firmanın kendilerini dolandırdıklarını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nden Salim Uzun'un haberine göre, 2015 yılında başlayan olaylar serisi, tarafların karşılıklı suçlamalarıyla 2017 yılında yargıya konu oldu. 

Tapularda ipotek var mı?

İddialara göre, satış ve tapu işlemleri tamamlandıktan sonra şirkette görevli bir tercüman daire sahiplerini farklı zamanlarda notere götürüp “Elektrik, su ve aidat ödemelerinizi adınıza yapabilmeniz için vekâletiniz gerekiyor” dedi. Talebin normal bir uygulama olduğunu düşünen yatırımcılar genel vekâletnamelere imza attı. 1 yıl sonra şirketten aldıkları dairelerin tapularında herhangi bir ipotek olup olmadığını sordu ve belge istedi. İddiaya göre; şirket yetkilileri tapularda ipotek olmadığını gösteren bir takım...