27 / 04 / 2024

albaraktürk gayrimenkul satışı

albaraktürk gayrimenkul satışı

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin YAHŞİ, ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışı için TURYAP’la işbirliği yapmaktan oldukça memnun olduklarını söyledi.

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Türkiye'de geçen ay 208 binden fazla gayrimenkul satışı yapıldı! Tapu harcı geliri şaşırttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen ay 208 binin üzerindeki gayrimenkul satış işleminden 3 milyar 669 milyon 976 bin Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

Nisan ayında gayrimenkul satışları Mart'a göre yüzde 29 azaldı!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de geçen ay 214 bin 947 gayrimenkul satışı gerçekleştirilirken, söz konusu bu işlemlerden 4 milyar 338 milyon 172 bin 341 Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

10 ayda 2,7 milyonu aşkın gayrimenkul satıldı: Tapu harcı geliri şaşırttı! 

Açıklanan resmi rakamlara göre, ülkemizde bu senenin 10 ayında toplamda 2 milyon 705 bin 175 gayrimenkul satış işlemi yapıldı ve bu satışlardan 31 milyar 374 milyon 314 bin 564 Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

İstanbul ve Tekirdağ'da 30 gayrimenkul satılıyor! 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, dükkan ve ev fırsatı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Eyüpsultan, Fatih ve Bakırköy ile tekirdağ Çorlu ilçesinde yer alan 30 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar...

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Özak GYO Göktürk projesi satışta! Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göktürk projesi satışa çıktı. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor...

Gayrimenkul satışında '3D Etkileşimli Online Satış Sistemi' dönemi!

Yeni normal hayatla birlikte teknoloji, yaşamımızın her alanına hız kesmeden etki etmeyi sürdürüyor. Sektörler dijitalleşmeye daha da önem vermeye başlamışken şimdilerde inşaat şirketleri; Türk gayrimenkul piyasasının sıklıkla kullanacağı, 3D Etkileşimli Online Satış Sistemi ile tanışıyor.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul satın alarak Türk vatandaşı olmaları mecliste!

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul satın alarak Türk vatandaşlığı kazanmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul satış ve kiralama sözleşmelerinde değişiklik!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında Karar’da yeni değişiklikler yapıldı. Değişiklik yapılan tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre, gayrimenkul satış ve kiralama sözleşmelerinde sözleşme bedeli dövize endeksli olarak kararlaştıramayacak.

Türk gayrimenkul yatırımcıları Avrupa'ya açıldı!

Türk gayrimenkul yatırımcıları Avrupa'ya açıldı. Avrupa’da konut satın almak üzere yaptığı başvurularda son bir yılda yüzde 100’ün üzerinde artış yaşandı.

albaraktürk gayrimenkul satışı Haberi

albaraktürk gayrimenkul satışı

Albaraka Türk, Türkiye çapında farklı illerdeki 66 gayrimenkulünün satışı için TURYAP ile işbirliği sözleşmesi imzaladı. Sözleşmenin yürürlüğe girmesi çerçevesinde Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


TURYAP ile işbirliğinden oldukça memnuniyet duyduklarını ifade eden Dr. Yahşi, her iki kuruma yaraşır bir anlaşmaya imza attıklarını düşündüğünü söyledi. Hem Albaraka Türk’ün hem de TURYAP’ın bu yıl 30. yıllarını kutladıklarını hatırlatan Dr. Yahşi, imzaladıkları işbirliği anlaşmasının Albaraka ve TURYAP için başarılı işlerin devamını sağlayacak öncü bir adım olacağını belirterek, gayrimenkul satışlarına vermiş olduğu destekten ötürü TURYAP’a teşekkür etti.  


TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay da konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 30 yılın verdiği güç ve güven ile TURYAP olarak, çeşitli bankalara, özel gayrimenkul projelerine ve TOKİ’ye verdikleri satış ve müzayede...