20 / 04 / 2024

albatros arazisine inşaat

albatros arazisine inşaat

İstanbul Büyükçekmece mitingde Albatros arazisine inşaat yapılmak istenmesini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parkın birilerine peşkeş çekildiğini ifade eti. 

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Buca'da tapulu araziye izinsiz havuz ve cami inşaatı!

Buca'da yaşayan Tandoğan, 50 yıldır yapılan haksız işgallerle mücadele içerisinde. 74 yaşındaki Tandoğan arazisine, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığından bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Albatros arazisine inşaat eleştirisi!

İstanbul Büyükçekmece mitingde Albatros arazisine inşaat yapılmak istenmesini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parkın birilerine peşkeş çekildiğini ifade eti. 

Albatros Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İsmail Sönmez ve Deniz Aydemir ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

İzmit Kemer Camii’nin inşaatı imara aykırı mı?

İzmit Tepeköy’de yıktırılıp yeniden yapılan Kemer Camii’nin inşaatının imara aykırı olduğunu ve arazisine tecavüz edildiğini söyleyen Yüksel Korkmaz, “Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi ancak karar uygulanmıyor” dedi.

Afşin'de yeni Kapalı Pazar yeri inşaatı hızla yükseliyor!

Yapımına eski fidanlık arazisine başlanılan Kapalı Pazar yeri inşaatı hızla yükseliyor. İnşaat aşaması yüzde elli seviyelerine ulaşan pazar yerinde birçok sosyal imkan bir arada vatandaşın hizmetine sunulacak.

1987 yılında Banker Kastelli, İpar Yalısı'nın arazisine inşaat yaptırıyormuş!

1987 yılında Banker Kastelli'nin İpar Yalısı arazisi üzerinde yaptırdığı ve daireleri 500 milyon liradan sattığı inşaatın tapu işlemleri, Ali İpar'ın şikayeti üzerine mahkeme tarafından durdurulmuş.

Torunlar İnşaat tapuyu aldı!

Torunlar inşaat, 10 işçiye mezar olan inşaatın yapıldığı eski stad arazisinin tapusunu aldı. Asansör katliamında 10 işçinin can verdiği Torun Center inşaatının yapıldığı eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun, TOKÎ tarafından Torunlar İnşaat'a devr

Albatros Gayrimenkul İnşaat Gıda Besicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Gayrimenkul İnşaat Gıda Besicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Güngör, Bilal Abay tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Pruva 34 projesinin inşaat durduruldu!

Toplam inşaat alanı 296 bin metrekare olarak belirlenen, İstanbul Bakırköy sahilde Veliefendi Hipodromu'nun hemen önünde eski Sümerbank arazisine yapılması düşünülen Pruva 34 proje inşaatı Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlendi.

Zeytinburnu'ndaki eski tank bakım fabrikası arazisine yapılacak inşaatın yüksekliği indirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Zeytinburnu'ndaki eski tank bakım fabrikası arazisine yapılacak inşaatın yüksekliğini indirdi. Söz konusu arazinin yakınındaki 16/9 gökdelenlerinin İstanbul'un siluetini bozması büyük tepki çekmişti

albatros arazisine inşaat Haberi

albatros arazisine inşaat

Sabah Gazetesi yazarlarından Erhan Öztürk'ün ''Albatros’u plandan jiletle kazımışlar'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Erhan Öztürk'ün yazısı.. 

Sabah, 1979'da yapılan imar planlarında jiletle tahrifat yapılan belgeye ulaştı. Rantın kısa öyküsü şöyle:

30 bin metrekarelik Albatros arazisi 1979'da yapılan imar planlarında da tabanda yüzde 20 inşaat olmak üzere üç katlı turistik rekreasyon alanı olarak geçti. Geri kalan yüzde 60'lık yer "Park" olarak planlara işlendi.
 
Büyükçekmece Fen İşleri Müdürlüğü arşivinde duran belge, 1996'da raftan indirildi. ANAP'lı Ali Çebi döneminde Albatros arazisi imar planı tahrifata uğrayarak jiletle kazındı. 1979'daki planlardaki "Park", "Otopark", "Turistik rekreasyon alanı" gibi bütün yazılar jiletle kazındı. Açık bir şekilde tahrifata uğrayan belge bu haliyle yeniden arşive konuldu. Çebi başkan olamayınca Albatros'u ranta açma görevi de şimdiki başkan Hasan Akgün'e düştü.

CHP'li...