29 / 03 / 2024

Aldalıl Alturkey Emlak iletişim

Aldalıl Alturkey Emlak iletişim

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini akından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart tarihinde başlıyor. Peki emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisini kimler ödemez? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Emlakçılık yeni bir meslek olmasa da emlak danışmanlığı kendini güncelleyebilen yeni bir iş alanı oldu. Peki, Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 yılında emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesi resmen başlıyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünitenin yer alacağı proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Özer tarafından kuruldu.

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Aldalıl Alturkey Emlak iletişim Haberi

Aldalıl Alturkey Emlak iletişim

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi konusu:
A- EMLAK Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak...

Adres: Cumhuriyet Mah.Gürpınar Yolu Cad.Keleş...