26 / 04 / 2024

alemdağ emlak konutları havadan videosu

alemdağ emlak konutları havadan videosu

Alemdağ Emlak Konutları 29 Haziran 2013 tarihinde www.havadanemlakviceo.com ekibi tarafından görüntülendi

Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda aidat yolsuzluğu tepkisi!

İstanbul Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda 5 bin kişi site yönetimini protesto etti. Site yönetiminin fazladan aldığı ücretin dışında, aidata istediği ek 6 milyon TL’lik bütçe karşısında site sakinleri duruma tepki gösterdi.

Esenler Emlak Konutları projesi nerede?

Esenler Emlak Konutları projesinde 970 tane daire ve 23 tane ticari birim yer alıyor. Projede satış süreci başladı. Peki Esenler Emlak Konutları projesi nerede?

Esenler Emlak Konutları ödemeleri!

Esenler Emlak Konutları ödemeleri haberimizde yer alıyor. 900 gün sonra teslim edilecek projede daire fiyatları 281 bin TL ile 993 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Esenler Emlak Konutları'nda yeni fırsatlar! Satış ofisine yoğun ilgi!

Esenler Emlak Konutları'nda yeni fırsatlar sunuluyor. Esenler Emlak Konutları projesinin finansmanında kullanılacak 970 konutun satışı, tüm hızıyla devam ediyor. Projenin değiştirilen ödeme koşulları, alıcısına daha da kolaylık sağlıyor.

Esenler Emlak Konutları'nda 10 bin TL peşinatla! 0 faizle!

Esenler Emlak Konutları kapsamında yer alan daireler için 10 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. Ayrıca faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Fiyatlar 281 bin TL'den başlıyor.

Esenler Emlak Konutları ulaşım!

Esenler Emlak Konutları ulaşım bilgileri kapsamında harita görüntüsü haberimizde yer alıyor. Projede 36 aya kadar 0,60, 24 aya kadar ise 0 faizle vade yapılıyor.

Esenler Emlak Konutları vaziyet planı!

Esenler Emlak Konutları vaziyet planı görseli haberimizde yer alıyor. 24 ay vade farksız taksit yapılabilen projede 970 tane diare ve 23 tane ticari birim yer alıyor.

Esenler Emlak Konutları projesi!

Esenler Emlak Konutları projesi içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede fiyatlar 281 bin TL ile 993 bin TL arasında değişiyor.

Esenler Emlak Konutları fiyatlar!

Esenler Emlak Konutları'nda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 970 tane daire ve 23 tane ticari birim yer alıyor. İşte Esenler Emlak Konutları fiyatlar...

Esenler Emlak Konutları güncel fiyat listesi!

Esenler Emlak Konutları 'nda firma bünyesinde kedi ile ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede satışlar başladı. İşte Esenler Emlak Konutları güncel fiyat listesi...

Yeni Esenler, özel fırsatlar: Esenler Emlak Konutları!

Esenler Atışalanı Emlak Konutları kapsamında daire fiyatları 281 bin TL'den başlıyor. Projenin ödeme planına göre; yüzde 50 peşinat verildiğinde vade farksız 24 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Atışalanı Esenler Emlak Konutları'nda 120 aya varan vadeler!

Yüzde 50 peşinatla 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Esenler Emlak Konutları projesinde daireler 281 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede satış süreci başladı...

Esenler Emlak Konutları'nda 281 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Dairelerin fiyatlarının 281 bin TL'den başlangıç gösterdiği Esenler Emlak Konutları projesinde yer alan daireler 900 adet daireden oluşuyor. Projede yüzde 50 peşinat sonrasında 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

alemdağ emlak konutları havadan videosu Haberi

alemdağ emlak konutları havadan videosu


Emlak Konut GYO Alemdağ'ın havadan en yeni videosu için...