20 / 04 / 2024

Alemdar İnşaat

Alemdar İnşaat

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Çakırbeyli ve Kübra Nur Alemdar tarafından kuruldu.

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngöre'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Alemdar ve Mustafa Gökbulut ortaklığında kuruldu. 

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Abdullah Alemdar: Ev sahibi olmanın tam zamanı!

Alemdar İnşaat’ın sahibi Abdullah Alemdar, ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 0.98 faizli konut kredisinin büyük avantaj olduğunu açıkladı. Alemdar, ‘Ev sahibi olmanın tam zamanı’ diye konuştu.

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Şehit Meriç Alemdar’ın adına okul açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın (44) ailesi, şehidin adının verildiği okulu ziyaret etti.

Alemdar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Recep Alemdar, Mehmet İsmet Ceviz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Alemdar İnşaat Beton Santral Operatörü arıyor!

Bu hafta Alemdar İnşaat eleman aramaktadır. Alemdar   İnşaat yol bakım şantiyelerinde çalışacak,   Muhasebeci, Ekskavatör Operatörü, Silindir Operatörü ve  Beton Santral Operatörü eleman aramaktadır        

Ukra İnşaat'ın yeni projesinde metrekaresi 1750 TL'ye!

Ukra City Projesi'ni Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı Necati şžaşmaz ile tanıtan Ukra İnşaat, 2011'de toplam 5 bin konutluk iki yeni projeye başlamayı planlıyor

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Alemdar İnşaat Haberi

Alemdar İnşaat

Bolu'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alemdar İnşaat, 25-28 Nisan tarihleri arasında Bolu'da gerçekleşecek olan Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na yeni projeleri ile katılacak. 

Kalıcı Konutlar Fuar Alanı'nda yapılacak olan etkinlikte Bolulu ve çevre illerden gelen katılımcılar yeni projelerini vatandaşların beğenisine sunacak. Fuarı yüzlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

Bolu Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre; Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar fuar hakkında açıklamalarda bulundu. Alemdar açıklamalarında şunları söyledi: İnşaat sektöründe ilimizde yaptığımız çalışmalarla Bolu halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak ve onları ev sahibi yapabilmek adına dönem dönem kolaylıklar sunuyoruz. Konut projelerimiz vatandaşlarımızla buluşturmak ve taleplerini almak adına Alemdar İnşaat Yapı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuar'ında bizde yerimizi alacağız. Birbirinden güzel yeni projelerimiz vatandaşlarımıza...