19 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu eşleri

Ali Ağaoğlu eşleri

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu ortanca eşi Ayten Alpar'a 2. şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ortanca eşim diye tanıttığı Ayten Alpar için ikinci şirketi de kurdu. 500 bin TL'lik sermaye ile kurulan şirketin ortakları arasında Alpar'ın arkadaşı Yeşim Şenay yer alıyor.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ü gururla gezdiriyor!

Maslak 1453 projesini görmek isteyen ünlü marka sahiplerinden Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu, Nusret'in kurucu ortaklarından Mithat Erdem ve ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu, önceki gün projeyi gezerken, onlara Ali Ağaoğlu eşlik etti

Duygu Su Gürpınar, Ali Ağaoğlu'nun arabasını kullanıyor!

Ali Ağaoğlu'nun 1 yıldır birlikte olduğu Duygu Su Gürpınar, işe Ali Ağaoğlu'nun 1 milyon TL'lik Lamborghini Gallardo Superleggera arabasıyla gidiyor.

Ali Ağaoğlu'ndan kadın derneğine 20 bin TL!

Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu ile referandum iddiasına giren Ali Ağaoğlu iddiayı kaybetmişti. Semercioğlu, Ağaoğlu'ndan iddiadan kazandığı takım elbise yerine kadın derneğine bağış yapmasını isteyince, Ağaoğlu da kadın derneği hesabına 20 bin lira yatırdı...

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu eşleri Haberi

Ali Ağaoğlu eşleri

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre, ilişkilerinin bittiğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Petek Ertüre'nin arası, oğlu Ali Ege'nin babası Ali Ağaoğlu ile 2016 yılında bozulmuştu. Küslük, 2018 yazında Bodrum'da sonlandı.

Petek Ertüre ve Ali Ağaoğlu, Kasım ayında Ali Ege'nin sünnet töreninde dans edince herkes aşkın yeniden başladığını sanmıştı.

Petek Ertüre, ''Ali Bey sadece oğlumun babası. İlişkimiz bitti. İki medeni insan gibi çocuğumuz için bir araya geliyoruz, o kadar. Gerisi, bizden geçti artık'' diye konuştu.