18 / 04 / 2024

ali ağaoğlu-Petek Ertüre

ali ağaoğlu-Petek Ertüre

Ali Ağaoğlu barıştığı sevgilisi Petek Ertüre'yle İstinye Partk'ta alışveriş yaptı

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 milyar dolar!

Forbes Türkiye tarafından açıklanan "En Zengin 100 Türk" listesine göre Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 miyar dolar…

Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti!

Hamdı Akın ve Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti. Ağaoğlu'nun kur ve borsanın seyrine göre Mart 2018’de yayımlanacak Global Milyarderler Listesi’nde unvanını geri alması öngörülüyor.

Ali Ağaoğlu'na Petek Ertüre'den destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'ye verdiği röportajla kadınların tepkisini çekmişti. Ağaoğlu'na eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den destek geldi.

Ali Ağaoğlu eski eşi ve çocuğuyla buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre olan Ağaoğlu, kameralara mutluluk pozu verdi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü köşesindeki haberine göre; ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu. İşte o yazı:

Ali Ağaoğlu kavgası!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Petek Ertüre, Ağa’nın yeni aşkına sosyal medyada taş attı. Duygu Su Gülpınar ise Ertüre’ye ‘Kendi bahçesinde dal olmayan girmiş bahçeme ağaçlık taşlıyor’ sözüyle yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu, Bodrum'da tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile Bodrum’da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Önceki gün havuz keyfi yaparken görüntülenen üçlüye, işadamının eski eşinden olan oğlu da eşlik etti.

İşte Ali Ağaoğlu’nun “Ağa 6” teknesi!

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun ABD’DE özel olarak yaptırdığı ‘Aga6’ adlı teknesini oğlu Ali Ege ve annesi Petek Ertüre’ye tahsis etti. İşte o tekne...

Ali Ağaoğlu: Ekonomiyi çökertmek istedi!

17-25 Fetullahçı yargı darbesinde bir süre gözaltında tutulan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ ile ilgili ilginç iddialarda bulundu

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

ali ağaoğlu-Petek Ertüre Haberi

ali ağaoğlu-Petek Ertüre

İnşaat sektörünün ünlü ismi Ali Ağaoğlu ve yeniden aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Petek Ertüre, önceki gün İstinye Park'taydı. Buradaki manavdan alışveriş yapan çift, akşam yemeklerini Yeniköy'deki yalılarında yiyeceklerini...