24 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı.

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisinden ayrılık iddiasına yanıt!

Ağaoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ın ayrıldığı iddiaları gündeme gelmiş. Gülpınar, iddialara fotoğrafla cevap verdi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar ayrıldı mı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftten konu ile ilgili açıklama geldi.

Hazal Mesudiyeli: Ali Ağaoğlu bana ev kiraladı!

İş adamı Ali Ağaoğlu’nun 2,5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli açıklamalarda bulundu. Mesudiyeli, Ağaoğlu hakkında, “Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım'' yorumlarında bulundu.

Ali Ağaoğlu'na Petek Ertüre'den destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'ye verdiği röportajla kadınların tepkisini çekmişti. Ağaoğlu'na eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den destek geldi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar Bebek'te kahvaltı yaptı!

Ağaoğlu'nun sahibi Ali Ağaoğlu ve 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gürpınar, Bebek'te görüntülendi. Beraber kahvaltı yapan çiftin keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu rötarlı Sevgiler Günü partisi verdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve kendisinden 38 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar, MyClub World’da gecikmeli ‘Sevgiler Günü’ partisi verdi.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar Bebek’te görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar Bebek'te objektiflere takıldı. Çift, Bebek Koru Kahve'de baş başa kahvaltı yaptı.

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina Haberi

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı. Bebek’te bir kafede sarmaş dolaş oturan çift, ayrı kaldıkları günlerin acısını çıkardı. Ağaoğlu “Sürekli sevgililerinizle anılmak sizi rahatsız etmiyor mu?” sorusu üzerine “Neden rahatsız etsin? Aşk dünyanın en güzel olayı” dedi.


Ağaoğlu, “Film teklifi gelirse kabul eder misiniz?” sorusuna “5 milyon  verirlerse oynarım” yanıtını verdi.


Rolls-Royce’la mekandan ayrılan Ağaoğlu ile sevgilisinin kahkaha sesleri araç dışına...