13 / 12 / 2025

Ali Ağaoğlu Yeniköy otel projesi

Ali Ağaoğlu Yeniköy otel projesi

Ali Ağaoğlu’na ait İstanbul’un en gözde arazilerinden olan Yeniköy’deki Carlton Arazisi’ne otel projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden (İBB) geçmedi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu'ndan projelerine tam gaz devam kararı!

Ali Ağaoğlu’nun, şimdiye kadar önü kesilen ve bu yıl başlatmak istedikleri Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy projelerinin önü açıldı. Konuyla ilgili bazı iş adamları “İki sene geçiyor üstüne ÇED raporu iptal ediliyor” dedi.

Ali Ağaoğlu’nun otel projesi İBB'den geçmedi!

Ali Ağaoğlu’na ait İstanbul’un en gözde arazilerinden olan Yeniköy’deki Carlton Arazisi’ne otel projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden (İBB) geçmedi.

Ağaoğlu bu yıl 4 yeni projesini satışa sunacak!

Ali Ağaoğlu: "Bu yıl 2 Avrupa 2 Anadolu yakasında toplam 4 yeni proje açıklayacağız. 2 bin 2.500 arası konut satışa sunmuş olacağız. Ayrıca 30 bin konutluk arazi stoğumuz var." dedi.

Ali Ağaoğlu: Dolar seviyesi Türk ekonomisi açısından olumlu!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, dolardaki yükselişin sadece Türkiye'nin sorunu olmadığını, bu durumdan diğer ülkelerin para birimlerinin de etkilendiğini belirtti.

Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden!

Ağaoğlu İnşaat'ın My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için hayata geçirdiği kampanya devam ediyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden" sloganıyla tanıtılıyor.

Ali Ağaoğlu: Arapların yaptığını ben yapamazdım!

Abduljawad Holding'in Maslak 1453 projesinden 200 milyon dolara 2 kule aldığını hatırlatan Ali Ağaoğlu, "Benim için zor geçen 17 Aralık döneminde 80 milyon dolarla Yeniköy'deki otel projemize ortak oldular" dedi.

Ali Ağaoğlu Yeniköy otel projesi Haberi

Ali Ağaoğlu Yeniköy otel projesi


Kararda, araziye yanındaki Sait Halim Paşa Yalısı’nın saçak çizgisini geçmeyecek bir yapının yapılabileceği belirtildi. Siluet ve kıyı alanının önemi vurgulandı.


Ali Ağaoğlu’na ait İstanbul’un en gözde arazilerinden olan Yeniköy’deki Carlton Arazisi’ne otel projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden (İBB) geçmedi. Otel projesi teklifinde koruma kurulunun kararlarına dikkat çekilerek araziye yanında yer alan Sait Halim Paşa Yalısı’nın saçak çizgisini geçmeyecek kadar bir yapının yapılabileceği ile siluet ve kıyı alanının önemi vurgulandı.


1986 yılında Carlton Oteli’nin yıkılması sonrasında Halis Toprak’a satılan Sait Halim Paşa Yalısı’nın bitişiğindeki Carlton arazisi, sonraki yıllarda Toprak’ın borçları nedeniyle TMSF’ye geçmişti. Araziyi 2012 yılında alan Ali Ağaoğlu buraya otel yapacaklarını söyledi. Bu araziye ilişkin otel projesi teklifi önceki gün İBB meclisi gündemine geldi. Teklifte yer alan İstanbul 3 No’lu Kültür...