25 / 04 / 2024

Alı Alhusseın

Alı Alhusseın

Garden Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Alı Alhusseın tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Temmuz' da İstanbul, Bağcılar, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi' nde kuruldu.

Muş Belediyesi, yol çalışmalarını sürdürüyor!

Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İşte ayrıntılar

Ercan Topaca Kurşunlu Han'daki restorasyon çalışmalarını inceledi!

Yaklaşık 450 yıllık Kurşunlu Han'daki restorasyon çalışmalarını inceleyen Hatay Valisi Ercan Topaca, yapının halkın odak noktası olacağını söyledi.

Beyttürk İnşaat Bahreyn'de çalışmalarını sürdürüyor!

Beyttürk İnşaat, Bahreyn'den yatınmcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman Yalova'da 25 milyon dolarlık bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ağaoğlu, 2770 çalışanın katılımıyla En Çok Baret Giyme Rekoru kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, bir dünya rekoruna imza atarak 2770 çalışanın katılımı ile ‘Guinness En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru’nu kırdı. Rekor Maslak 1453 projesinde gerçekleşti.

Emlakçılık sektöründe yasa dışı çalışanların sayısı arttı!

Yavuz Selim Madenli, yaptığı yazılı açıklamada, son yıllarda emlakçılık sektöründe yasa dışı çalışanların sayısının artığını, belge almadan emlakçılık yapan kişilere para ve hapis cezası verilebileceğini bildirdi.

Ergün Turan Karşıyaka Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkam Mehmet Ergün Turan, idare yetkilileriyle birlikte Karşıyaka İlçe Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi. Stat arazisini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Turan, mütahit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Yeni çalışma ile Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı, 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

Altınok Öz Ceviz Meydanı çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ,, bu kapsamda, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi´nin ihalesi sonrası başlayan çalışmaların yapıldığı alana giderek incelemelerde bulundu.

Düzce Akçakoca Belediyesi yol ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdı!

Akçakoca Belediyesi ekipleri modernizasyon yol ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfaltlama ve bordür çalışmalarının devam ettiği Yeni Mahalle Ketmenli Caddesinde, bölünmüş yol ile peyzaj düzenlemesi çalışmaları yapılmakta.

Çin'de yabancıların konut alımını düzenleyen yasalar gevşetildi!

Çin’de konut sektörüne daha çok destek sağlayabilmek için yabancıların konut alımını düzenleyen yasalar gevşetildi.

Fatih Mehmet Erkoç kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

300 bin metrekare alan üzerinde çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Başlattığımız yıkım çalışmalarının ardından 40 bin metrekare açık otopark inşaası tamamlandı" dedi

Başkan Fadıloğlu, İbrahimli 2'de yol açma çalışmalarını inceledi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan İbrahimli 2 bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Alı Alhusseın Haberi

Alı Alhusseın

Garden Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Alı Alhusseın tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Bağcılar, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi'nde kuruldu.


Garden Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.  6. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu...