26 / 04 / 2024

Ali Aslan

Ali Aslan

Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Eyüp, Alibeyköy Merkez Mahallesi, Nihan Sokak'ta kuruldu.

Metaş Yapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Metaş Yapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Eyüp, Alibeyköy Güzeltepe Mahallesi, Meraşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Metaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Metaş Yapı Anonim Şirketi, Ali Aslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık 2013 tarihinde Eyüp, Habipler Mahallesi, Pirinçci Köyü Yolu Sokak'ta kuruldu

Çanakcı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çanakcı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Aslan Çanakcı tarafından kuruldu.

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aslan, Lıyao Weı ve Mınghua Zhu ortaklığında kuruldu.

Akhi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akhi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali    Aslan ve Mustafa Gönül tarafından kuruldu.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Arslan tarafından açıldı.

Mahya Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahya Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aslan, Hüzseyin Ateş ve Yaşar Kartal ortaklığında kuruldu. 

Bayraklı'da ada bazlı kentsel dönüşüm başlayacak!

Bayraklı için özveriyle çalışacaklarını söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, kentsel dönüşümde örnek adımlar atacaklarını söyledi.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Şahinbey'e Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu ve Kültür Merkezi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun daveti üzerine Gazinatep’e gelen Özgecan'ın babası Mehmet, annesi Songül ve kardeşi Barış Ali Aslan, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Eğitim ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

Hüseyin Aslan: İnşaata dur demek olmaz!

Hüseyin Aslan: Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Sanayide üretimin artmamasını ve sanayinin toplam milli gelirden aldığı payın düşmesini" gerekçe göstererek "inşaattan sanayiye dönüşü" istedi.

Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Eyüp, Alibeyköy Merkez Mahallesi, Nihan Sokak'ta kuruldu.

Ali Aslan Haberi

Ali Aslan
Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi iş konusu; 1. Prefabrik konut yapı inşaat tesisleri ve fabrikasyon tesisleri kurmak inşaat malzemeleri imalatı tesisleri kurmak inşaat malzemeleri alım satımı gerektiğinde ithalatını ihracatını yapmak 2.Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, karma bütçeli daireler,mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan, yol, altyapı, üstyapı,inşaat, hafriyat,elektrik, tesisat, doğalgaz, kanalizasyon, peyzaj, dekorasyon ve restorasyon işlerinin yeniden yapımı veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek,ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek 3.Her türlü,inşaat malzemelerinin alımını,satımını,imalatını,ithalatını yapmak.İnşaat taahhüt işleri mütaahhitlik...