19 / 04 / 2024

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 



AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, yeni dönemde hayata geçireceği yatırımları ve projeleri anlattı.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bayraklı'nın geçtiğimiz 10 yıl boyunca çok şey kaybettiğini savunan Aslan, "Biz, Bayraklı ve Bayraklılar için birçok projemizle belediye başkanlığının bize emanet edilmesini istiyoruz.
Hizmet farkının, üretme farkını, Bayraklı'nın değişen ve gelişen yüzünü göstermek için varız. Bayraklı'nın çözüm bekleyen sorunlarını bildiğimiz gibi, Bayraklı Belediyesi'nin milyonluk bütçesine rağmen doğru dürüst bir şeyler üretmemesinin de nedenleriniçok iyi biliyoruz" dedi. İnsan odaklı belediyecilik anlayışla çalışacaklarını belirten Aslan, "Başkanları değil, Ali ağabeyleri, Ali kardeşleri olacağım" diye konuştu.

Geçtiğimiz yıllarda, Bayraklı Belediyesi'nde Gurup Başkanvekili olarak görev yapan, AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Aslan, "Bu emanet bize Bayraklılar tarafından verildiğinde, hizmet bekleyen, çocukları için istihdam isteyen vatandaşlar bu farkı görecektir. Bayraklılarla her gün yan yana, omuz omuzayız, sorunlarını en iyi bilenlerdeniz, çözümleri ise en iyi şekilde düşünenlerden birisi olarak belediye başkanlığına aday olduk" açıklamasında bulundu.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm sorununa dikkat çeken Aslan, "Vatandaşlar güvenmediği belediye ile işbirliğine girmek istemiyor. Önceliğimiz Bayraklıların güvendikleri, şeffaf, onları bilgisi, katılımı ve denetimi içinde belediyeyi yaratmak istiyoruz. O zaman bu kentsel dönüşümü, Bayraklı da oturanların kazanımlarını dikkate olarak çok rahat çözeriz" şeklinde konuştu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yeniden başkanlığa aday olamamasının içinde de çok nedenler olduğunu vurgulayan Aslan, "10 yıldır iyi ve güzel şekilde yönettiğiniz işe doğal olarak yeniden aday olursunuz. Ancak bu çekilme, iyi ve güzel yönetmemenin, Bayraklıların hesap sormasının bir kaçışı olabilir" dedi.


Geri Dön