27 / 04 / 2024

ali aydın Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu Başkanı mı oldu

ali aydın Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu Başkanı mı oldu

Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu Başkanlığına Kayseri Müteahhitleri Birliği Başkanı İnşaat Mühendisi olan Ali Aydın getirildi. Adana merkezli Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonunun 2003 yılında kurulduğu belirtildi...

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Aydın Karacasu'da olaylı yıkım!

Aydın Karacasu'da depreme dayanıksızlık raporu çıkarılan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının tamamlanmasından sonra tahliye edilen Karacasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) yıkımı krize yol açtı. Okulun yıkımını izleyen gazeteciye çirkin saldırı düzenlendi.

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu. 

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Mehmet Ali Aydınlar restoran işinden çıktı!

Mehmet Ali Aydınlar restoran yatırımındaki hisselerini devretmiş. Aydınların hisselerini devrettiği isim işe restoranın yöneticiliğini üstlenen Fazlı Akbaş.

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Aydın Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi'nde inşaat sürüyor'

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Düzali Aydın imzasıyla kuruldu.

Ali Aydın: Yapı ruhsatları en az bir yıl uzatılmalı!

KAYİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, OHAL’den dolayı yapı ruhsatlarının en az bir yıl uzatılmasını, müteahhitlerin bankalara olan borçlarının en az 36 ay taksitlendirilmesini istedi.

Ali Aydın: İnşaat sektörü zor süreçte!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın düzenlediği basın toplantısı ile inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi.

ali aydın Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu Başkanı mı oldu Haberi

ali aydın Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu Başkanı mı oldu


Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu Başkanlığına Ali Aydın seçildi. Adana Müteahhitler Birliği Tesisleri'nde gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, inşaat sektöründeki sorunları çözüme kavuşturmak ve mesleğin tanımı yapılarak disiplin altına almanın kaçınılmaz hale geldiğini belirtti. Bu konuda gerekli çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Gürsesli, 8 alt birlikten oluşan Adana merkezli Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu'nu 2003 yılında kurduklarını hatırlattı. Ankara merkezli federasyon ve Ege Bölgesi, İzmir merkezli federasyonlarını bir araya getirerek 2012 yılında Ankara'da İnşaat Mühendisleri Konfederasyonunu oluşturduklarını ifade eden Gürsesli, şöyle devam etti: "Bugün Adana'mızda Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonumun Genel Kurulunu Adana Müteahhitler Birliği'nin kendi tesislerinde, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanımız olan Tahir Tellioğlu'nun pan başkanlığında yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bu da gösteriyor ki büyük birliktelik...