18 / 04 / 2024

Ali Çağatay Kankılıç kimdir

Ali Çağatay Kankılıç kimdir

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı!

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Ali Ağaoğlu ölümden döndü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, jet ski yaparken ters dalgaya yakalanıp kontrolü kaybetti. Ali Ağaoğlu ölümden döndü.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Çağatay Kılıç'tan Kars Şehir Stadyumu tepkisi!

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri için Kars’a gelen ve Vali Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kars’ta yapımı yılan hikayesine dönen stadyumun müteahhidine tepki gösterdi.

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Ali Ağaoğlu'nun reklam yüzü olması satışları nasıl etkiliyor?

Para dergisinin bu haftaki sayısında Melis Tosyalı, Ali Ağaoğlu'nun reklamlarda oynamasının konut satışlarını nasıl etkilediğini değerlendirdi. İste o yazı...

Çağatay Özdoğru’ya seçkin mezun ödülü!

GEORGE Washington Üniversitesi Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından verilen “Seçkin Mezunlar” ödülüne, Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru da layık görüldü.

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Ali Ağaoğlu savcılığa ifade verdi!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatılan iş adamı Ali Ağaoğlu, savcılığa ifade verdi.

Akif Çağatay Kılıç, Bolu'daki spor tesisleri ve yurt binalarını inceledi!

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı bitme aşamasında olan spor tesisinde, yurt binasında ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Ali Çağatay Kankılıç kimdir Haberi

Ali Çağatay Kankılıç kimdir

Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini tesis yönetimi sektörünün deneyimli isimlerinden Ali Çağatay Kankılıç üstlendi.

Ali Çağatay Kankılıç kimdir?

ODTÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 2008 yılında Amerika’daki Purdue University’den MBA derecesi alan Ali Çağatay Kankılıç, Tepe İnşaat’ta İnşaat Mühendisi olarak iş hayatına başlamıştır. ECE Türkiye’de AVM yönetimi, Zorlu Center, Tepe Servis ve Yönetim’de ise tesis yönetimi alanında orta ve üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev...