25 / 04 / 2024

ali coşkun konkordato

ali coşkun konkordato

2008 yılında kurulan Ac Yapı konkordato talep etmişti. 21 Şubat 2019 tarihinde görülen konkordato davasında mahkeme 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi...

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eşber Coşkun, Cihan Sinan Bostancı ve Fatih Serdar Gökbulak ortaklığında kuruldu.

AC Yapı'nın konkordato davasında şok gelişme!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı, konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

AC Yapı'nın konkordato davasında flaş gelişme!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı, konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun tarafından kuruldu.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

ali coşkun konkordato Haberi

ali coşkun konkordato

Ali Coşkun tarafından Ocak 2008'de kurula AC Yapı, yaşadığı maddi zorlukları aşamayınca konkordato talep etmişti. Görülen konkordato davası sonrasında 2 ay geçici mühlet verilmişti. Ancak bu süre de bitti. 21 Şubat 2019 tarihinde görülen davada  1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.  

Davacılar AC Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Alp Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Coşkun Çelik Dış Ticaret Anonim Şirketi, Coşkun Haddecilik Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Coşkun Metalurji Haddecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Seac Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Uygar Çelik Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülmekte olan konkordato davası nedeniyle;

Mahkemenin 21 Şubat 2019 tarihli celsesinde Ac Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Seac Yapı...