19 / 04 / 2024

Ali Fuat Taşkesenlioğlumega projelere destek

Ali Fuat Taşkesenlioğlumega projelere destek

3. Havalimanı Yavuz Sultan Selim ile Osman Gazi Körfez Geçiş Projesi'ne kredi sağlayan Halkbank'ın Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu "Mega projelere verdiğimiz destek ve teşviklerle Türkiye'ye değer katacağız" dedi.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Ali Fuat Taşkesenlioğlumega projelere destek Haberi

Ali Fuat Taşkesenlioğlumega projelere destek

3. Havalimanı Yavuz Sultan Selim ile Osman Gazi Körfez Geçiş Projesi'ne kredi sağlayan Halkbank'ın Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu "Mega projelere verdiğimiz destek ve teşviklerle Türkiye'ye değer katacağız" dedi. 


TÜRKİYE'NİN geleceğinin istikrarla büyümekten geçtiğini söyleyen Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu "Türk bankacılık sektörü, güçlü sermaye yapısı ve aktif büyüklük konularındaki istikranyla, karlılık oranlarında geçmiş yıllara oranla düşüş yaşasa bile; diğer parametreler açısından göreceli olarak başanlı bir dönemi daha geride bırakıyor. Son dönemde ülkemizde ekonomik istikrarın en önemli aktörlerinden biri olan bankacılığın, güçlü mali bünyesi, yüksek aktif kalitesi ve risk yönetimi denetimli yapısıyla gelecek dönemde de büyümenin ardındaki baş aktörlerden biri olacağını söyleyebiliriz" diye konuştu. 


KATKILAR YÜZDE 10'U AŞTI 


KOBİ, ticari ve kurumsal kredüerin ekonomideki büyümenin motor gücü olduğunu anlatan Genel Müdür...