25 / 04 / 2024

Ali Haydar Konca kim

Ali Haydar Konca kim

HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca: "Yeni 17 Ağustosların yaşanmaması için inşaat sektöründe yasal boşluklar hızla doldurulmalı, yapı stokları hızla güçlendirilmeli, depreme karşı sosyal bilinç oluşturulmalıdır" dedi.

Bankalar musluğu kıstı, kredili araç satışları çakıldı!

Bankaların kredi musluğunu kısmasından sonra kredili araç satışlarında sert düşüş yaşandı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Başkanı Ali Haydar Bozkurt konuyu değerlendirdi. 

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

ODMD Başkanı Bozkurt açıkladı! “Birçok markada araç kalmadı!”

Ali Haydar Bozkurt, beklentilerinin bu yıl 2022’dekine yakın miktarda araç bulunması olduğunu açıkladı.

İstanbul’un nüfusunu 4-5 milyon azaltacak öneri

Linkedin'den kaleme aldığı "Uzaktan çalışma modeli fırsat olabilir mi?" başlıklı yazısında Ali Haydar Bozkurt, bu uygulamanın İstanbul'u her anlamda rahatlatacağını savundu. Şirketlerin çalışanlarının başka şehirlerden çalışması için teşvik paketleri çıkarması gerektiğini de dile getiren Bozkurt, ya

Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı: İkinci el otomobilde alışılmışın dışındaki yüksek fiyat ortamı bitiyor…

İkinci el piyasasının yavaş yavaş sona erdiğini söyleyen söyleyen Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, sektör hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin devamı....

Otomobil fiyatları için bir kötü haber daha geldi: 2001’deki sahneler umarım yaşanmaz

Artan fiyatlarla otomotiv piyasasında büyük bir durgunluk yaşanırken Otomotiv Distribütörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, yeni bir zam dalgasının kapıda olabileceğini dile getirdi. Bozkurt, yıllık 1 milyon satış hedefinin hayalden öteye geçemeyeceğini belirtti.

Türkiye'nin en ucuz sıfır kilometre arabası 189 bin liradan satışa sunuldu! Hem de yüzde yüz elektrikli

Toyota Türkiye CEO'su ve Otomobil Distrübütürleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022 yılında otomobil fiyatlarının ay ay zam görebileceğine dikkat çekti. Otomobile gelen yüksek zamlar ise ucuz otomobil arayışlarına hız verdi. Bu kapsamda devreye Çin girdi.

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ali Haydar Kılıç tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar planı değişikliği TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından Ankara Etimesgut'taki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde uygulanan imar planı değişikliğini meclis gündemine verdiği önergeyle taşıdı. Peki önergede hangi soruları sordu? İşte ayrıntılar...

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ali Haydar Salini tarafından kuruldu.

Yıldız 34 Ambalaj Lojistik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız 34 Ambalaj Lojistik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Salini tarafından kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ali Haydar Konca kim Haberi

Ali Haydar Konca kim

HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca, "Yeni 17 Ağustosların yaşanmaması için inşaat sektöründe yasal boşluklar hızla doldurulmalı, yapı stokları hızla güçlendirilmeli, depreme karşı sosyal bilinç oluşturulmalıdır" dedi. Konca, Meclis'te 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 16. yıldönümü dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, bu depremde resmi rakamlara göre, 17 bin 480 vatandaşın yaşamını yitirdiğini, 23 bin 781 vatandaşın yaralandığını ve 505 vatandaşın sakat kaldığını söyledi. Depremde 133 bin 683 binanın çöktüğünü, 600 bin vatandaşın evsiz kaldığını, yaklaşık 16 milyon insanın depremden değişik düzeylerde etkilendiğini belirten Konca, Marmara Depremi'nin etki genişliği ve yol açtığı yıkım düşünüldüğünde bir ülkenin yaşayabileceği en büyük felaketlerden biri olduğunu ifade etti. Konca, Marmara Depremi'nin yaşattığı büyük acıların temelinde, "inşaat yapımlarında mimar mühendis perspektifinin değil, müteahhit firmalarının kar hırsının...