19 / 04 / 2024

Ali İhsan Demirbilek kimdir

Ali İhsan Demirbilek kimdir

72 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nde, 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açılması planlanıyor.

Konutta arz artmazsa kiraların düşmesi hayal: Ek vergi derde deva olmaz!

Birden çok evi olanlara ek vergi önerisi sosyal medyada gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Ali İhsan Göker, konuya ilişkin bir paylaşım yaptı ve 'Derde deva olmaz' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Diyarbakır'da bu ay sonuna kadar 242 deprem konutu tamamlanacak!

Diyarbakır'da depremzedeler için yapılan deprem konutlarının çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, bu ay sonuna kadar 242 deprem konutunun teslim edileceğini belirtti. 

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Uygun tarafından kuruldu.

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Acar tarafından kuruldu.

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Onuk tarafından kuruldu.

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Büyük İstanbul depremine hazırlık: Acil müdahale senaryosu hazırlandı! 

SBÜ Savunma Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Uzar, olası İstanbul depremine hazırlık konusunda açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Tuzcular Emlak Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzcular Emlak Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Silivri'de Ali Cimilli ve Ali İhsan Diler ortaklığında kuruldu.

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Ali İhsan Demirbilek kimdir Haberi

Ali İhsan Demirbilek kimdir

Açılış sürecinde marka oluşumu adına birçok alternatif fikir üzerinde çalışırken Yeşilçam fikrini ortaya attıklarını belirten Yeşilçam Kahve Evi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Demirbilek, yeni markaları Sopa ile sektöre yeni bir soluk getirdiklerini söylüyor.

Fortune Turkey'de yer alan habere göre, 72 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nde, 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açılması planlanıyor. 2020 sonuna kadar Almanya, Fransa, Hollanda ve Azerbaycan başta olmak üzere yurt dışında 10 yeni şube açmak da planlar arasında.