26 / 04 / 2024

ali şen otel hediyesi

ali şen otel hediyesi

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Prof. Dr. Ali Hepşen: Konut projelerinin finansmanında yenilik yapılmalı!

Prof. Dr. Ali Hepşen, Dünya gazetesinde kaleme aldığı yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinin finansmanında yeniliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen, Erol Yürek ve Helvetia Finvest AG ortaklığında kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Şen Endüstriyel Metal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şen Endüstriyel Metal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen tarafından kuruldu. 

Big Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen tarafından kuruldu. 

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Ali Aydın: Yapı ruhsatları en az bir yıl uzatılmalı!

KAYİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, OHAL’den dolayı yapı ruhsatlarının en az bir yıl uzatılmasını, müteahhitlerin bankalara olan borçlarının en az 36 ay taksitlendirilmesini istedi.

ali şen otel hediyesi Haberi

ali şen otel hediyesi

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt'un bugün kaleme aldığı "Ali Şen'den baba hediye" başlıklı yazısında Fenerbehçe'nin eski başkanı Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisinin detaylarına değindi.

İşte Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt'un "Ali Şen'den baba hediye" başlıklı yazısı...

***

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanlarından Ali Şen'in küçük oğlu Metin Şen, 2013'te aile şirketleri Bosphorus Gaz Genel Müdürlüğü koltuğundan kalkıp restoran işine girmişti.

Şirketteki hissesini babasına satan Metin Bey, ex kayınbiraderi Nedim Keçeli ve Cenk Önal ile ortak şirket kurup dünyaca ünlü bir restoranı Türkiye'ye getirmişti. Ortaklarının ayrılmasıyla restoran işletmeciliğine tek başına devam eden Metin Şen'e, Ali Şen'den çok 'baba' bir hediye geldiğini öğrendim! Ali Şen, oğluna, Bodrum Güvercinlik'te bir otel arazisi hediye etmiş.
 

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!