25 / 04 / 2024

Alibeyköy 5.Levent ulaşım

Alibeyköy 5.Levent ulaşım

Toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükselen projede teslimler 2017 yılında yapılması planlanıyor. Alibeyköy 5.Levent kampanyası kapsamında yüzde 25'i peşin, 24 ay faizsiz şirket bünyesinde taksit imkanı sağlanıyor.

Torunlar GYO 5.Levent'te metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'ye!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükselen 5.Levent projesi İstanbul Alibeyköy'de hayata geçiriliyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Alibeyköy 5.Levent teslim tarihi!

Alibeyköy 5.Levent teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı içerisi olarak planlandı. Toplam 515 bin 977 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan proje Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor.

DAP Levent ulaşım!

DAP Levent ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte DAP Levent ulaşım bilgisi ve proje ile ilgili bazı detayları...

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy Yeşilpınar'da devam eden ve vatandaşın tepkilerine neden olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde uzlaşmalı görüşmeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri aktardı.

İBB'nin ulaşım yetkileri kısıtlanıyor mu?

Resmi Gazete’de açıklanan “Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) üye sayısı artırıldı...

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Yusufeli Barajı 100 katlı gökdelen yüksekliğine ulaşacak!

Tamamlandığında dünyanın en yüksek üçüncü barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 100 metreye ulaştı. Yusufeli Barajı, 275 metrelik gövdesiyle 100 katlı bir gökdelen yüksekliğine ulaşmış olacak.

Ulaşım ve altyapıda dünyayla rekabet edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada Cumhuriyetin 100. yılında ulaşım ve altyapı alanındaki hizmetlerle dünyayla rekabet eden müreffeh bir Türkiye'ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Ataköy 5. Kısım imar planı askıya çıktı!

Bakırköy Ataköy 5. Kısım, 51/3 pafta, 257 ada, 31 parsel ve 50/2 pafta, 59 ada, 8 parsele ilişkin imar planı askıya çıktı..

Alibeyköy 5. Levent Sitesi satılık ev fiyatları 2018!

"Daireni gör, fırsatı yakala, yaşamaya başla!" sloganı ile kampanyasını duyuran  Torunlar 5. Levent projesinde daire teslimleri başladı..

5. Levent'te daireni gör, fırsatı yakala, yaşamaya başla!

Alibeyköy 5. Levent projesinde satışlar devam ediyor. Projede 60 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Alibeyköy 5. Levent ev fiyatları!

Alibeyköy 5. Levent ev fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatiflerine yer verildi...

Alibeyköy 5.Levent ulaşım Haberi

Alibeyköy 5.Levent ulaşım

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başlayıp, 200 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği projede firma bünyesinde kredi ya da banka kredisi kullanılabiliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede yansıma havuzları, amfi tiyatro,açık hava sineması, SPA merkezi, yürüyüş ve bisiklet parkurları,  festival meydanı, gölet bulunuyor.


Toplam 1 milyon 800 TL yatırım bedeliyle yükselen Alibeyköy 5.Levent projesinde 2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor.


Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen projede dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Levent ve Maslak'a 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede. Atatürk Havalimanı'na 22 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Alibeyköy 5.Levent kampanyası kapsamında yüzde 25'i peşin,...