19 / 04 / 2024

alibeyköy cep otogarı

alibeyköy cep otogarı

Eminönü meydandan hareket edecek olan tramvay, Alibeyköy Cep Otogarı'na ulaşacak. Proje, 14 kilometre uzunluğa sahip olacak.

Alibeyköy cep otogarı hizmete girdi!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi kuruluşu ISPARK cep otogarı projesinin ilk ayağı olan Alibeyköy Cep otogarını hizmete sundu. Kısa süreli yolcu indirme-alma noktası olan otogarda ilk günden yoğunluk yaşandı...

Alibeyköy Cep Otogarı Eylül'de hizmete girecek!

İSPARK A.Ş Genel Müdürü Mehmet Çevik, Alibeyköy Cep Otogarı’ nın ertelenen yazıhaneler ihalesinin Ağustos ayı bitmeden gerçekleştirileceğini, otogarın açılışını ise Eylül ayında yapmayı planladıklarını söyledi...

İstanbul'da 9 noktaya cep otogarı yapılacak!

Esenler Otogarı ve çevresinde trafiği rahatlatacak projeler geliştiriliyor. Avrupa ve Anadolu Yakası'nda 9 farklı noktaya cep otogarları yapılacak olan projede ilk olarak Alibeyköy TEM bağlantı yolu üzerinde başlanacak

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yeniden inşa edilecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın bir kısmı çöktü. Çökme yaşanan bir kilometrelik bölüm sökülerek yeniden inşa edilecek.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yıl sonuna yetişecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Hattın yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Daire Başkanlığı, Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu için çalışmalar başladı..

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

İstanbul 5 cep otogarını bekliyor!

İstanbul’daki iki büyük otogarın yerine yapılacak ‘cep otogar’ların 5’inin proje çalışması sürerken, tamamlanan Alibeyköy Otogarı günde 50 bin yolcuya hizmet veriyor. Harem’e ise dönme dolap ‘İstanbul Eye’ projesinin yapılması bekleniyor

Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran'da!

2017 yılında tamamlanması hedeflenen Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran Perşembe günü yapılacak.

İstanbul'a 5 yeni cep otogarı geliyor!

İstanbul’a yapılacak 5 yeni cep otogarının yerleri belli oldu. Trafiği rahatlatacak yeni duraklar Sultangazi, Avcılar, Ümraniye, Tuzla ve Ataşehir'e yapılacak. İşte o projenin detayları....

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi, Çetin Ergin Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Eyüp, A.Köy Şehirlerarası Otobüs Terminali Güzeltepe Mahallesi'nde açıldı.

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüp Alibeyköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret + konut alanı imarlı arsanın satış bedeli 2 milyon 39 bin 680 TL olarak belirlendi.

alibeyköy cep otogarı Haberi

alibeyköy cep otogarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Eminönü ile Alibeyköy'ü birbirine bağlayacak olan tramvay projesinde düğmeye basıldı. 10 kilometre uzunluğa sahip olan projede 14 istasyon yer alacak. Merkezi konumda yer alacak olan hat Bağcılar-Kabataş tramvayı, Hacı Osman-Yenikapı metrosu, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme metrobüs hattı ile entegre olacak. Ayrıca yapımı planlanan Bayrampaşa-Eyüp tramvay hattı, planlanan Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosu, planlanan Eyüp-Yeşilpınar teleferik hattı, inşaat çalışmaları devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu, tramvay projesine entegre olacak.


Eyüp-Piyerloti teleferiği ve Seyrantepe-Alibeyköy metrosu da dev projeyle entegre olacak. İstanbul'un önemli noktalarını birbirine bağlayacak olan tramvay hattı Eminönü meydandan başlayarak Küçük Pazar, Cibali, Fener, Balat, Ayvansaray, Feshane, Eyüp Teleferik, Eyüp Devlet Hastanesi, Silahtarağa, Sakarya Mahallesi, Alibeyköy Merkez, Alibeyköy Metro duraklarından geçerek Alibeyköy Son Otogarı'na...