18 / 04 / 2024

Alibeyköy Ramada Otel projesi

Alibeyköy Ramada Otel projesi

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

5.Levent Alibeyköy'de 620 bin TL'ye 1+1!

Torunlar GYO'nun projesi 5.Levent Alibeyköy'de fiyatlar 620 bin liradan başlıyor. Yakında satışa sunulacak olan 5.Levent 2.etabında 850 konut olacak...

Alibeyköy'deki parka yapılacak bina projesi protesto edildi!

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Emlak Konut Alibeyköy arsa ihalesi 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. Söz konusu arsaya konut, ortaokul ve park alanı yapılacak.

Emlak Konut Alibeyköy ihalesine kimler teklif verdi?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün yapılan "İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1.Oturumuna verilen teklifleri KAP'a bildirdi.

Emlak Konut Alibeyköy'deki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli , Eyüp İlçesi , Alibeyköy Mahallesinde Yer Alan 1 Adet Parsel için 18.12.2015 tarihinde hazırlatılan, 2015/1001 nolu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim!

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim için satış ofisi ile 0212 600 14 00 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Peşinde yüzde 10 indirim imkanı sunan proje Kiptaş Finanskent 2 arsası üzerinde yükseliyor.

Emlak Konut Alibeyköy'deki gayrimenkulün değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesinde Yer Alan 1 adet Parsel'e ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Alibeyköy arsa ihalesi 21 Ocak'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi 21 Ocak'ta yapılacak. Söz konusu arsaya konut, ortaokul ve park alanı yapılacak.

Emlak Konut GYO, Alibeyköy ihalesi ilanını yayımladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin gazete ilanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte ilan...

Alibeyköy 5. Levent 2. Etap satılık!

Alibeyköy 5. Levent 2. Etap satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje 1 milyar 800 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı ihaleye çıktı!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinin inşaat ve elektromekanik işleri kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet alımı işi ihaleye çıkarıldı. 14 istasyondan oluşan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 10 kilometre uzunluğunda olacak...

Alibeyköy Ramada Otel projesi Haberi

Alibeyköy Ramada Otel projesi

Elmas Otomotiv'in Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi'ndeki arazisi üzerinde yükselecek Ramada Otel, 143 oda + 1 engelli odası olmak üzere 144 odalı olacak.


Daha önce 95 oda olarak projelendirilen ve 2015 yılı Kasım ayı içerisinde inşaatına başlanılan projede yapılan revizeler sonucu otel kapasitesi 144 odaya çıkarıldı.


Proje parsel büyüklüğü bin 343 metrekare olan otelde mescit, konferans salonu, fitness center, fuaye, mutfak, restoran, hamam, masaj salonları da yer alıyor. Otelin toplam inşaat alanı ise 7 bin 798,88 metrekare olarak belirlendi. 


Proje alanının bulunduğu yerin önünden yol geçmekte ve yolun karşısında devam eden metro inşaatı bulunuyor. 


Avrupa Otoyolu ile İstanbul Çevreyolu'nun arasında konumlandırılan proje alanı Atatürk Havaalanı'na 15 kilometre mesafede yer alacak.


Projenin işletme aşamasının 2018 yılının yarısından sonra başlayacağı öngörülüyor.


Otel binasının 3. Bodrum katının 602 metrekarelik...