24 / 04 / 2024

Alice Otelcilik sultanahmet

Alice Otelcilik sultanahmet

Alice Otelcilik Anonim Şirketi, Bülent Bilici Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz 2014 tarihinde Sultanahmet, Küçükayasofya Mahallesi, Kasap Osman Sokak'ta kuruldu.

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

Gedikli Otelcilik Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Gedikli Otelcilik Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 10 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Colıseum Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Colıseum Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Melih Önder tarafından 250 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Fatih, Sultanahmet Küçükayasofya Mahallesi'nde kuruldu.

Seven Dreams Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Seven Dreams Otelcilik Turizm Limited Şirketi, Songül Yazıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Fatih, Sultanahmet Can Kurtaran Mahallesi, Seyit Hasan Sokak'ta kuruldu.

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Abdulaziz Erkol, Asim Karakurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Sultanahmet Alemdar Mahallesi'nde kuruldu.

Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Yeşil, Sayın Celbeker, Cengiz Coşğun, Nevzat Tüfekçi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Sultanahmet'te kuruldu.

Alice Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Alice Otelcilik Anonim Şirketi, Bülent Bilici Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz 2014 tarihinde Sultanahmet, Küçükayasofya Mahallesi, Kasap Osman Sokak'ta kuruldu.

Ensa Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Sabahattin Sancak, Engin Öztürk tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Haziran'da Sultanahmet, Küçük Ayasofya Mahallesi'nde kuruldu.

Boss Sultanahmet Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Sultanahmet Otelcilik Anonim Şirketi, Şahin Polat, Mehmet Ali Polat tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da Cağaloğlu, Sururi Mahallesi, Türkocağı Caddesi'nde kuruldu.

Meri Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meri Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Bedrettin Anıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Fatih, Sultanahmet Alemdar Mahallesi, İncili Çavuş Sokak'ta kuruldu.

Tans Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tans Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi, Adnan Gürler tarafından 18 milyon TL'ye 4 Temmuz'da kuruldu

Arslankaya Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslankaya Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Arslan, Rıdvan Kaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu

Aziyade Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aziyade Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüsamettin Namlıcı, Hamza Balcı tarafından 1 milyon 732 bin 688 TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

Alice Otelcilik sultanahmet Haberi

Alice Otelcilik sultanahmet

Alice Otelcilik Anonim Şirketi, Bülent Bilici Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu.


Alice Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu; 1-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 2-Şirket amaç ve konusunun gerektirdiği yapacağı işlere ilişkin ikinci ve üçüncü şahıslara ipotek,banka teminat mektubu ve bunun gibi teminatları verebilir ve şirketin yapacağı konularına binaen distribütörlük,bayilik ve temsilcilikler verebilir,verdiği bu işlerle...